Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dolly333

czy mozna rozpoznac ze ktos jest bardzo samotny

Polecane posty

Gość Dolly333

jak wyzej, dzisiaj mi ktos z pracy powiedzial, ze rozpaczliwie szukam kontaktu z innymi (troche inaczej ubral to w slowa). Wlasciwie to sie zgadza. Mieszkam za granica, nie mam tu nikogo. Z Polakami za granica ciezko nawiazac kontakt, tubylcy wola swoich, a ja jestem niesmiala. Mam kilku znajomych, ale oni tez maja wlasne zycie i prawie z nikim sie nie widuje. Nigdy nie mowilam, ze jestem samotna. Wrecz przeciwnie. Czasami mowilam cos o jakis spotkaniach (po czesci prawdziwych). Moze wysylam jakies sygnaly desperacji:/

Gość Taki_jeden_964
Wie, że jesteś samotna dlatego tak powiedział nawet jak tego nie mówisz. Człowiek nie wysyła promieni. :)

Gość Dolly333
ale wysyła odór z pupy

Gość Dolly333
to na gorze to podszyw. chodze od niedawna na silownie. Nie musze sie odchudzac bo jestem szczupla. Chodzilo mi bardziej o zapelnienie wolnego czasu i tez moze poznanie kogos. Ten typ mi powiedzial, ze moim celem jest poznanie kogos. Ja nigdy nic na ten temat nie mowilam.Jak on na to wpadl?

Gość Dolly333
ubieram sie elegancko. Szpilki, jakas dopasowana bluzka, spodnie z materialu/klasyczne jeansy. Wiekszosc Niemek nosi adidasy, legginsy, bluzki oversize. Mi sie to kompletnie nie podoba. Wygladam inaczej na ulicy. znajomy z pracy twierdzi, ze to dlatego, ze chce sie wyrozniac z tlumu. Chyba kazda kobieta chce ladnie wygladac. Jak mam reagowac na takie gadanie/

Gość Dolly333
dodam ze bardzo smierdze czy to moze byc powod mojej samotnosci?:(

Gość Dolly333
s********j podszywie

Gość gość
ja myslę, ze mozna to rozpoznac, nie chodzi o wysyłanie promieni ale spceyficzna aure, niektórzy b kapowaci sie poznaja na tym

Gość Dolly333
zjadlabym kilo gowna za paczke znajomych :(

Gość Dolly333
spadaj podszywie, nie kilo a tone! kilo tych pysznosci to ja zjadam w ciagu 2 dni...

Gość gość
no wyczuł, może intuicja albo cos:D

Gość Dolly333
aha, chwile po tej rozmowie wyslal mi sms-a czy mam ochote na zrobienie mu rimmingu, wiecie moze co to jest?

Gość Dolly333
ps zgodzilam sie chociaz nie wiem na co :o

Gość gość
w niemczech jak sie tam nie wychowales samotnosc to norma oni sa tacy dziwni i nudni ich zachowanie takie dziwne

Gość gość
no tak bo polacy to tacy ciekawi i rozrywkowi przecież są...

Gość Dolly333
po urlopie wypytywal mnie z kim bylam i czy mam zdjecia z tymi osobami. No i mialam z dziewczynami, ktore poznalam na miejscu:) Myslalam, ze sie odczepi. On probowal mnie podrywac(jest zonaty). Wiec chcialam za wszelka cene sprawiac wrazenie silnej osoby i majacej wsparcie innych.

Gość Dolly333
a z tym rimmingiem to juz wiem, podoba mi sie ten pomysl :)

Gość gość
polacy sto razy ciekawsi i weselsi nie ma nawet o czym dyskutowac w tej kwesti

Gość gość
sama jestem bardzo samotna i poznaje samotnych...cos w tym jest- niewazne jak sie kryjesz czuc jakas taka desperacje, moze wiecej niz inni rozgladamy sie na boki? moze widac ze po pracy nigdzie nam sie nie spieszy? tak od razu tego nie widac, ale jesli ktos cie obserwuje to napewno zauwazy

Gość Dolly333
"w niemczech jak sie tam nie wychowales samotnosc to norma oni sa tacy dziwni i nudni ich zachowanie takie dziwne" nie wychowalam sie w DE. jestem tu od 2,5. samotnosc to nie jest norma. ludzie maja znajomych, rodziny. Niemcy sa dziwni. Jestem tu ze wzgledu na prace. Czasami chcialabym do PL.

Gość Dolly333
po pracy uciekam do domu. Jak mamy nowe osoby w firmie, a czesto mamy nowych stazystow to ich nawet sama z siebie zagaduje, ale to raczej nie swiadczy o desperacji. Nie narzucam sie nigdy nikomu. Stworzylam sobie wyimaginowanego chlopaka. Moj dobry kumpel dzwoni do mnie w godzinach pracy, zeby inni uslyszeli, ze ja mam z kims kontakt. Moze to glupio brzmi, ale nie szukam romansu w pracy i musze jakos sie przed tym bronic.