Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile razy mozna zmienic przychodnię?

Polecane posty

Gość gość

czy trzeba za to płacić? czy trzeba to jakoś umotywować? czy muszę wypisać się ze starej i dopiero zapisać się do nowej, czy wybrać nową, pójść i zapisać się po prostu? Mój tato jak miałam 18 lat zapisał mnie do swojej lekarki. Mi to zwisało. Widziałam ja w ciągu 8 lat 3 razy i tyle mi wystarczy. Nie wiem czy jest dobrym lekarzem bo nie było mi dane sprawdzić. Może i jest, ale człowiekiem jest okropnym. Nie jest miła, ciągle dogryza ( chyba taki odruch bezwarunkowy) ciągle jest na NIE, wszystko jej się nie podoba. Nie potrafię z nią rozmawiać bo ciągle przerywa, zadaje milion pytań na raz i i tak nie słucha bo przerywa a potem się czepia że nic nie rozumie. Masakra. Na dodatek ciągle stoi z recepcjonistkami bo nie ma pacjentów ( ciekawe czemu?) i odstrasza ludzi głupimi tekstami. Z tego powodu chcę zmienić lekarza, bo lekarz to powinien być ktoś do kogo się nie boje pójść z wątpliwościami itd. Boję się tylko ze zamieni stryjek siekierkę na kijek...

Gość Patrycja 22
chyba ile razy chcesz, przecież to Twój wybór gdzie chcesz się leczyć, i u jakiego lekarza