Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damiano24

Czy mam szansę na dziewczynę

Polecane posty

Gość Damiano24

Jestem jedynakiem czy to stwarza problem do znalezienia sobie kobiety jako 24-latek mam poczucie samotności w moim życiu zagościła rutyna praca, pomoc rodzicom w weekend na imprezę bądź na rybki :) widuje wiele kobiet ale żadna nie zwraca na mnie uwagi w dodatku dwie dziewczyny mnie oszukały i przez to zraziłem się też

Gość gość
te dwie to dopiero początek,wszystkie te d***** są takie same

Gość gość
nie tylko Ty tak masz ale i duża część społeczeństwa każdy ma problem żeby sobie znaleźć druga połówkę , ciężko jest ale może w Tobie jest jakiś problem ? jakaś blokada? żeby kogoś poderwać.

Z dobrym sercem znaleźć to jak szukanie igły w stoku siana, denerwuje mnie to że jak pokażę dziewczynie żę mi na niej zależy to zaczyna wymyślać nie chce angażować itp. chyba niema co starać się o dziewczynę sama może człowieka znajdzie bo tylko nerwy sobie szarpie

Gość Aniaaaaaaxxx
Jestem w Twoim wieku, mam tak samo. Kazdy mnie oszukał, do tego problemy w pracy. Mam dosc swojego zycia.

Gość gość
nic na siłę,znajdziesz to znajdziesz nie to nie,a może nawet lepiej,dzisiaj suki tylko na kase lecą i łatwe wygodne zycie,chyba że jest to tzw.pasztet,to juz zmienia postać rzeczy bo ona po prostu nie chce być sama,ale ty musisz wiedziec czy stac cie na paszteta czy dasz radę czy nie

Aniaaaaaaxxx Aniu wszystko zależy chyba od wieku jak człowiek myśli i na czym mu zależy a najbardziej mnie wkurzają znajomi bo juz prawie każdy ma swoją połówkę i nabijają się z człowieka a ty co żadna cię nie chce buhaha denerwuje mnie to i zarazem smuci a nie potrafią zrozumieć że na siłę dziewczyny sobie nie znajdę

Gość kierownik lidla
ania masz wracać do roboty i to natychmiast,masz do zrobienia zaległe dwa lody i piercing

Gość Aniaaaaaaxxx
Damian, ja tez na siłe nikogo nie szukam. Sami palanci się kolo mnie kręcą którym zależy na jednym. Przestałam się tym przejmowac juz. Chce tylko odrobine swietego spokoju..

Gość gość
nie musisz udawac niewiadomo kogo bądź sobą, dziewczyny bardzo lubią takich ,,szmaciarzy" co nie zależy im za bardzo . Troche bajeruj ale nie zawsze się odzywaj , bądź taki tez bezpośredni, niezależny . Dziewczyny takich lubą . Bo jak sam się podajesz na talerzu to dziewczynie się to nudzi. Wiem to bo kiedyś tak wybrzydzałam ale dorosłam do poważnego związku.

Gość gość
Z każdym człowiekiem tak jest że jak na początku za bardzo pokazujesz że ci zależy to traci zainteresowanie, bo zachowujesz się, jakbyś odkrywał najlepsze karty na samym początku. Tak samo facet będzie olewał kobietę która sobie żyły wypruwa na początku znajomości i poleci do zimnej :)

Gość psychol schizofrenik 666
Ludzie za mało strajkują i do sądów się nie podają zbyt często!

Gość gość
damiano wyglada na typowego nudziarza

Gość gość
i pewnie zostaniesz,niestety ktos musi być starym kawalerem żeby ktos mógł rwać laski