Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Negatywny wynik testu, a jednak ciaza???

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Mam pewien problem.. Mianowicie spoznia mi sie okres 6 dzien (41 dc). Temperature mierze od 4 dni i jest nastepujaca: 36.8, 37.2, 36.7, a dzis niestety 36.6 moze pol stopnia wiecej.. natomiast w pochwie nie spada ponizej 37.4. Sluz jest bialy i gesty, ale nie jest go duzo, rowniez nie jest tez malo. Czuje co jakis czas od kilku dni klucie w jajnikach lub po srodku podbrzusza. Dwa dni temu bolal mnie jak na okres dzis to samo tylko slabiej.. jednak okresu nadal nie ma. Piersi zawsze przed miesiaczka bolaly mnie juz tydzien/dwa przed, jednak teraz nic. Po papierosach ciagnie mnie na wymioty, no i dzis zaraz po wstaniu rowniez czulam mdlosci, zawroty glowy i rowniez wtedy zmierzylam temperature w pochwie - 37.4..jednak test zrobilam wczoraj i wyszedl jeden, wielki, negatyw.. Co o tym myslicie?dodam ze mam bardzo dlugie cykle (35 dni). Jaka powinna byc prawidlowa temperatura w pochwie? Teraz rowniez boli mnie brzuch jakbym zaraz miala dostac okres, jednak szyjka macicy jest zamknieta, i od dwoch godzin piersi.

Gość blekitny storczyk
moim zdaniem jwstes w ciazy wnioskuje to po tym ze masz dobra temperture mimo ze sie waha tez tak mialam no i to ze nie bola Cie piersi mialam tak samo a w zaszly piatek test wyszedl pozytywny