Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego rzucacie palenie skoro to takie fajne że zaczełyście palić?

Polecane posty

Gość gość
Ja kupuje W Landzie, przy metro Służew. Tylko tam widziałam Va Banque, ale pewnie są i w innych miejscach.

Gość gość
A jaka cena?

Gość gość
Ja palę czasem normalne a czasem e papierosa. Mój ulubiony sklep z akcesoriami do e papierosa to sklep www.tobaccoconceptfactory.pl.

Gość gość
VaBanque - 20zł.

Gość gość Ewelinka
Dzięki! To może faktycznie skoczę na Służew po te fajki. Podoba mi się nazwa VaBanque!

Gość gość Karolina
Słyszałam, że można kupić VaBanque jeszcze np. w hotelu Sofitel.

Gość gość
Ja paliłam, ale nie cały czas. Teraz jestem dosyć wiekowa więc rzuciłam bo czas zacząć dbać o zdrowie - chociaż czuję się bardzo dobrze na razie. Lubię palić, lubię jak ktoś pali, ale chyba już nie wrócę do palenia bo rzucanie jednak jest trochę męczące.

Gość misiek0335
Myślę że nazwa VaBanque jest bardzo przemyślana, ponieważ jeśli jesteś graczem który woli grać o wszystko albo nic, najlepiej jesli zgarnie wszystko co jest w cenie tych papierosów i jednoczesnie nic nie straci jak je spróbuje. Swoją drogą sa bardzo dobrej jakości z prawdziwego tytoniu. Sam je czasem popalam ;)

Gość gość
. Ja osobiście tylko popalam, czasem na imprezie wezmę jednego papierosa od chłopaka. On pali te nowe papierosy VaBangue. Mi smakują , są lekkie i mają bardzo elegancką paczkę.

Gość gość
VaBanque pali moja dziewczyna, mówi że bardzo fajne.

Gość dadad34689096
Ja mam 24 lata pale dosłownie od dziecka :D Miałam z 6-7 lat gdy pierwszy raz bawiłam się pod balkonami i ktos rzucil niezagaszonego peta. Podnioslam go pociągnełam i odrazu mi sie spodobało :D Potem zbierało się pety im większy tym lepszy :D I paliło sie w krzakach :D Miałysmy z koleżankami na bazie cały arsenał, miętusy, zwykłe, cieńkie :D W wieku 12 lat byłam już wytrawnym palaczem który się zaciąga i czasem ma nawet całą paczkę swoją :P Jednak nigdy się nie uzależniłam. Tyle lat a ja mogę nie palic nawet miesiąc i w ogole o tym nie myślę. Palenie w samotności jest dla mnie nie do pomyślenia, tak samo palenie na kacu albo gdy jest się chorym... Palę tylko gdy wypiję piwko i siedzę w towarzystwie lub na jakieś imprezie :) Pozatym fajki mogłyby dla mnie nie istnieć.

Gość gość
Ja nie rzucam. Cały czas eksperymentuję z nowościami. Ostatnio - VaBanque. Fajne papieroski!

Gość gość
Ale w którym miejscu w Landzie? Gdzie mam ich szukać?

Gość gość
Ten sklep nazywa się Orion i jest w pierwszym budynku idąc od wyjścia z metra :)

Gość gość
wypieprzać z reklamami.

Gość gość
Ja tez tam kupuję! To fajne papieroski, Orion się postarał.

Proszę o radę. Razem z mężem palimy. Moja córka jest w ciąży i powiedziała mi, że przez nas pali. Problem jest w tym, że nienarodzone dziecko cierpi przez tą sytuację a cała wina spada szczególnie na mnie. Jestem zdesperowana. Istnieje instrukcja jak rzucić palenie? Może być drastyczna ale niech będzie skuteczna…