Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj chlopak niechce ani slubu ani dzieci

Polecane posty

Gość gość

mieszkamy ponad 3 tygodnie razem, ogolnie jest ok, ale wczesniej nie umial sie zdecydowac, ponad rok czasu wracal do mnie pare razy, urywal znajomosc na pare tygodni, czasem 2 miesiace i raz na pol roku, wie wiem nie powinnam czekac ale coagnie mnie do niego, tylko odrazu mi powiedzial ze on niechce ani slubu ani dzieci wogole, czy jest jakas szansa ze zmieni zdanie?? bo sama juz nie wiem

Gość gość
Może zmieni ale lepiej znajdź innego

Gość gość
popatrz na wątek typu f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5885713 o sytuacji ojca w polskim prawie i społecznej (babskiej) mentalności. I już wszystko jasne dlaczego nie chce.

Gość gość
Kopnij drania...czy ty jestes az tak glupia,ze pozwalasz sie traktowac w ten sposob?On to wykorzystuje,bo wie ze zawsze moze wrocic do Ciebie.Kochajac sie nie odchodzi,

Gość gość
Z toba moze nie chce . Znajdz innego .

Gość gość
zerwij i szukaj lepszego :)

Gość gość
moj maz tez niechcial ani slubu ani dzieci bo jak go poznalam to byl rozwodnikiem z 2 dzieci, teraz jego dzieci sa dorosle, ale jakos udalo mi sie go namowic i na slub i dzieci( mamy 2) i jest niby ok ale jedyny problem to taki ze niechce sie wogole nimi zajmowac, starszej coreczki nie bral na rece przez pare lat, jak urodzil sie synek to dopiero cos mu sie zmienilo, nie wiem co to jest mzoe to niedojrzalosc albo cos innego, takze da sie

Gość Illan
Moj tez nie chce, a jestesmy razem 7 lat