Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MallowanaMallwina

Jak stać się idealną kobietą w oczach mężczyzny?

Polecane posty

Gość MallowanaMallwina

Jakich kobiet najbardziej faceci szukają na partnerkę? A z jaką nigdy się nie zwiążą? Które cechy u kobiet ich odpychają , a które wręcz odwrotnie? Czekam na odpowiedzi zarówno Pań jak i Panów :)

Gość fiorx
OZP , Głebokie gardła , dbanie o linie , poprawne prowadzenie się .

Gość 997 komunista emeryt 666
Młode doopy są naiwne i głupie! Stare to już cwaniary i pieniędzy tylko chcą! Ja tam kobietom i dziewczynom nigdy nic nie dam!

Gość MallowanaMallwina
Nie pytam o banały typu duży biust zgrabny tyłek czy po prostu schludny wygląd.. i to czy sie nie puszcza. Jak sprawić, żeby mieć w sobie to coś??

Gość samiec007
@ MallowanaMallwina - usmiechac sie, byc pozytywna, optymistyczna, spontaniczna. nie narzekac, nie gadac 24 na dobe, dac mu czas na jego pasje, miec swoje pasje niezalezne. Przede wszytkim potrafic dostrzegac i cieszyc sie malymi gestami, wykazywac sie inicjatywa.

Gość gość
Mogę ci to zdradzić lecz z pewnością nie uwierzysz, czym jest "to coś" w kobietach więc lepiej daj temu spokój. xxx ale mi powiedz, uwierzę

Gość gość
Badz soba!po co udawac kogos innego?jak to powiedzial Seneka...."nikt nie moze dlugo nosic maski."

Gość MallowanaMallwina
Dzięki samiec007 za odpowiedź:) A da się czymś konkretnym zawrócić w głowie komuś zupełnie obcemu przypadkiem spotkanemu... ? Nie mając niebiańskiej urody i super elokwencji?

Gość vbnbvbv
stringi , brak majtek pod spodniami, buttcrack , cameltoe

Gość MallowanaMallwina
Oczywiście, że najlepiej być po prostu sobą ale niestety jeśli się spotyka kogoś kto Ci się "podoba" nie zawsze to jest takie proste. Wtedy zwykle zaczyna się mówić głupoty, których potem człowiek się czasem wstydzi.:( Chyba nie umiem inaczej i zawsze robie z siebie idiotke choć myśle ( a przynajmniej mam nadzieje:D), że jeszcze nią nie jestem.

Gość MallowanaMallwina
Stringi D niezły pomysł :D A tak na poważnie co z ubiorem makijarzem fryzurą...? Czy lepsza słodka sukienka i szpilki czy luźny styl a może to połączyć czyli na luzie ale seksi ...

Gość gość
Mogę ci to zdradzić lecz z pewnością nie uwierzysz, czym jest "to coś" w kobietach więc lepiej daj temu spokój. xxx ale mi powiedz, uwierzę

Gość MallowanaMallwina
To już koniec waszych propozycji na dzisiaj?? Samotność jest upierdliwa, dopada w najmniej oczekiwanym momencie a tonący brzytwy się chwyta... Stąd ten post

Gość gość
kazdy mezczyzna jest inny wiec nie rozumiem pytania:/

Gość gość
Pokaż cycki to napewno zwrócisz uwage a na głupie pytania są tylko głupie odpowedzi

Gość gość
chcesz stac sie idealna dla kogoś nieokreslonego, czyli zawsze bedziesz samotnym popychadłem, którego faceci w najlepszym przypadku traktują bez szacunku, a w realnym przypadku - nawet sie nie zainteresują. Nie masz swojej osobowosci, swojego stylu, żyjesz po to żeby się komuś przypodobać. Nikt takich ludzi nie szanuje i nie chce.