Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się, że go spotkam. Jak się zachować?

Polecane posty

Gość gość

Rok temu spotykałam się z takim jednym. Dosyć krótko. Głupio wyszło. Bardzo źle się rozstaliśmy. Tyle. Niestety jakiś miesiąc temu spotkałam go w sklepie. Widzieliśmy się i udawaliśmy, że się nie widzimy. Byliśmy zmieszani całą sytuacją. Tydzień temu miałam iść na koncert, ale na fejsie zobaczyłam, że on dołączył do wydarzenia, więc tam nie poszłam. Nie chcę sobie darować kolejnych wydarzeń, ale nie wiem co mam poradzić jak go spotkam. Jak się zachować?

Gość gość
Nie przejmuj się tym powyżej..jakiś swir zaburzony pewnie leków nie wziął i świruje..hehe:) wracając do tematu..nie możesz się izolować tylko dla tego że możecie się spotkać.. Po co się nim przejmujesz..chodź tam gdzie c***asuje,pokaz mu że ze wszystkim się pogodziłas a świat nie skończył się na rozstaniu z nim..życie toczy się dalej..i poprostu ignoruj go,nie odzywaj się bo po co..było minęło..popatrz sama on sobie wychodzi i nie patrzy na to czy ty tam będziesz czy nie więc ty rób to samo! Wkoncu z czasem przestaniesz zwracać uwagę na to czy on jest w pobliżu czy nie..tylko musisz przywyknac do przebywania z nim w jednym miejscu