Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość gość

witam. mam 18lat, pare dni temu, dokladniej w sobote, uprawialam swoj pierwszy stounek z moim chlopakiem w pierwszy dzien po okresie. wydarzylo sie cos dziwnego bo z jego czlonka zaczela leciec krew (prawdopodobnie vos sie naderwalo?) mimo tego za pare min probowal on jeszcze raz. leciqla krew chyba rowniez ze mnie, na nastepny dzien musialam wlozyc podpaske poniewaz mialam tak jakby okres(?). rozmawiajac go powiedzial ze szanse sa male abym byla w ciazy lecz niczego w 100% obiecac mi nie moze. czy to mozliwe zebym byla w ciazy? :( czy jesli po tygodniu zrobie test bedzie on wiarygodny? dodam ze raczej nie odczuwam zadnych zmian. wczesniej nie obserwowalam swojego ciala no ale ravzej nic nowego sie nie dzieje. prosze o pomoc. PS teraz wlasnie odczuwam jakies bole w dolnej czesci brzuchs. masakra :(

Gość gość
Zalezy jak dlugi masz cykl. Ja starajac sie o dziecko zaszlam w osmym dniu cyklu czyli tuz po okresie. Jak dlugi masz cykl? Ja 25 dniowy. Plemniki zyja kilka dni. Raczej wspolzyjac tuz przed okresem nie zajdzie sie w ciaze.

Gość gość
Po dwoch tyg test

Gość gość
Możesz być w ciąży lepiej sprawdź

Gość gość
od ok 4miesiecy moj cykl trwa po 30pare dni. 31-34 roznie. to nie byl stosunek przed okresem tylko jeden dzien po, tyle ze po nim albo wrocil mi okres na jeden dzien albo to bylo krwawienie spowodowane przebiciem blony? i skro krwawilam to moze nie doszlo do zaplodnienia?

Gość gość
Ja po pierwszym razie tez krwawilam. Jesli tak dlugi cykl to moze nie jestes w ciazy. W ktorym dniu cyklu wspolzylas?

Gość gość
w 6 dniu cyklu. moj chlopak tez mowi, ze to niemozliwe. twierdzi, ze poza krwia z jego 'skaleczonego' penisa nic wiecej nie bylo. ale kirde mam dziwne niepokojace mysli. boje sie

Gość gość
raczej nie jestes w takim razie jesli szosty dzien i nie skonczyl w tobie