Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test negatyw, jednak ciaza?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie dziewczyny. Mam pewien problem i bardzo prosze o pomoc doswiadczone osoby. Wiec zaczne od tego, ze 6 dzien spoznia mi sie okres. To jest 41 dc. Mierze temperature od kilku dni. Pomiary: 29.03 - 36.8 30.03 - 37.0 31.03 - 37.2 01.04 - 36.6 02.04 - 37.0 A takze mierze ja w pochwie, a tam nie spada ponizej 37.4 stopni. Dzisiaj z rana pomiar wynosil 37.2 (w pochwie) Czuje takze od kilku dni co jakis czas klucie w jajnikach. Dwa dni temu i dzisiaj brzuch boli mnie jak na okres, dodatkowo czuje tam dziwne cieplo. Lecz okresu nadal brak. Dzis zaczal dokuczac mi bol piersi, a raczej sutkow przy dotyku. Sluz jest bialy i gesty, ale nie jest go duzo. Test robilam dwa dni temu no i wyszedl negatyw. Lecz ja mam bardzo dlugie cykle (35-36 dni) Dlatego do zaplodnienia moglo dojsc 2-3 tygodnie temu (byly to dni plodne) wiec mimo to, ze zrobilam test 4 dni po spodziewanej miesiaczce moglo byc za wczesnie na test? Czy moze w ciazy nie jestem? Juz sama nie wiem..

Gość gość
nikt ci nie wywrozy czy jesteś w ciąży czy nie. zamiast kupować apteczne badziewia idź i zrób badanie krwi beta hcg. będziesz miała odpowiedz od razu

Gość gość
zrob drugi

Gość gość
upup

Gość gość
zrob kolejny

takie mierzenie nic ci nie da bo nie jest miarodajne, musialabys mierzyc przez conajmniej 6 cykli by czegos sie o swoim ciele dowiedziec. Mierzenie tempki powinno sie odbywac o tej samej godzinie nie pozniej niz 9 rano, najlepiej ok 7-8, tym samym termometrem, w pozycji lezacej, zaraz po przebudzeniu, najlepiej w pochwie Zrob sobie test beta hcg, jutro z samego rana - wtedy bedziesz wiedziec czy jestes w ciazy