Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmeczony ludzmi

Boże, jak ja nienawidzę ludzi...

Polecane posty

Gość zmeczony ludzmi

ciągle coś chcą, w*******ą mnie... najbardziej lubię być sam

Gość zmeczony ludzmi
halo powiedzcie coś, jak jest u was

Gość gość
jak nie lubisz ludzi to po cholerę mamy z tobą gadać

Gość płeć upiększona
ja też nienawidzę i toleruję tylko niektórych i występujących pojedynczo bo w grupie każdy głupieje

Gość gość
też nienawidzę ludzi... jestem aspołeczna i żałuję, że nie żyję na bezludnej wyspie...

Gość gość
Ja ich lubię ale boje się ich. A może tego że jestem gorsza i tego że mam skoliozę i boję się że nie wezmą tego pod uwagę. A kręgosłup potrafi mocno boleć

też jestem aspołeczna, nie uważam tego za wadę, nie trzeba się z nikim kisić 24/7, a do pogadania tak po prostu jest internet;)

Gość cytatnik
ja nie jestem aspołeczny po prostu nie jestem społeczny tak powiedział Woody Allen

Gość gość
ja tez ich unikam nudza mnie sa falszywi i widza mnie tylko ja cos chca :) zatem mam ich w tylku

o mnie i tak nikt nie wie jaka jestem naprawdę, nie mam nikogo, komu bym się zwierzała ze wszystkiego, no chyba mój psycholog wie więc relacje z ludźmi to raczej taka gra, wybierasz swój profil, jakie chcesz ustawić informacje o sobie

Gość zmeczony ludzmi
też jestem aspołeczny. A kiedyś taki nie byłem, były imprezy itd. A teraz najchętniej człowiek by z domu nie wychodził. Wszędzie te wścibskie sąsiadki, lampią się na ciebie, p******ą coś. A najgorsze jest to, że mieszkam przy głównej ulicy

Gość zmeczony ludzmi
brokenside - zgadzam się. Kiedyś było tak, że byłem raczej nieśmiały, ale lubiłem widywać się ze znajomymi. Potem wszystko się zawaliło, moje zycie obróciło się o 180 stopni, całkiem się zmieniłem, stałem się bardziej pewny siebie i potrafiłem się już odciąć komuś... Teraz jest tak, że chyba przesadzam i trzymam mudzi jak najdalej od siebie. I co gorsza - nie brakuje mi ich

Gość gość
Skoro sam jest antypatyczny i nienawidzisz ludzi, to dziwne nie jest że oni też nie znoszą ciebie.Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie:D

Jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie x g***o prawda w tym przypadku. lubi się ludzi z odpowiednim zestawem cech, zachowań. tyle. jak się zagra tak się ma. ale to nie jest tak, że jak chcesz to i oni chcą.

Gość zmeczony ludzmi
gdzie niby napisałem, że ludzie mnie nie znoszą, hę?

Gość zmeczony ludzmi
brokeninside - dokładnie

Gość gość
Nic oryginalnego, mechanizm obronny i tyle. Pewnie się na kilku osobach mocno zawiodłeś i uczucie rozczarowania jest podwaliną tej nienawiści. Pytanie za 100pkt - po co o tym pisać? Oczekujesz współczucia, wsparcia od podobnych tobie czy się chwalisz?

Gość rencista 666
nie lubie kleru und prywaciarzy and bezrobotniaka!

Gość zmeczony ludzmi
Oczywiście, że to mechanizm obronny, zdaję sobie sprawę z tego, że powodem są moje wielokrotne zawody na ludziach... Przynajmniej po części, bo to nie zmienia faktu, że ludzi jest po prostu zbyt dużo. Piszę o tym po to, żeby znaleźć sobie podobnych

Gość gość
Nienawidzisz ludzi,ale szukasz ludzi....

Gość zmeczony ludzmi
człowiek w internecie to co innego, niż człowiek tam, za oknem. Na niechęć do ludzi składa się wiele czynników, których większość w rozmowie przez internet nie występuje. pozdro