Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia6665

Chłopak który chodzi za mną

Polecane posty

Gość klaudia6665

Czasami widzę chłopaka,który chodzi za mną a tylko wtedy kiedy założe spódnicę kiedy wychodzę po za dom w spodniach to wtedy za mną nie chodzi wydaje mi się że ma dziwne upodobania wydaje mi się że to jest mały zboczek który lubi starsze od siebie kobiety. Nie wiem co robić bo jak chodzi za mną to się trochę boje że coś mi zrobi podejrzewam że chłopak jest jeszcze niepełnoletni wygląda na 14 do 16 lat więcej bym mu nie dała sama mam 36 lat czasami jak idzie za mną mam chęć zatrzymać się i zapytać się o co mu chodzi myślę że dała bym mu radę jak by się do mnie rzucał ciekawe czy jego rodzice wiedzą co on robi po za domem.Doradżcie mi co mam zrobić.

Gość gość
Noś spodnie za poradę.........dwie dychy.....podaj t el.podam numer konta

Gość Ania09
Dam ci rade wychodż z domu w spodniach a jak się chcesz odważyć i założysz spódnicę i zobaczysz że znowu za tobą chodzi to możesz zaryzykować i zapytać się jego o co mu chodzi to może być mały zboczek ale napisałaś że dałaś by mu rade więc sprowadż gnoja do tzw. parteru i jest twój może mu się odechce łazić za tobą bo zobaczy że jesteś bardzo odważna.