Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanamama84211

wada serduszka

Polecane posty

Gość marcia_pl
Witam, chciałabym nawiązać kontakt z Panią, która wypowiadała się o córce siostry z criss-cross heart. Jeśli przeczyta Pani ten post proszę o kontakt: marcia_pl@interia.pl. Za kilka tygodni urodzę synka, który ma już zdiagnozowane criss-cross i sporo innych dodatkowych wad - chcemy być pod opieką Łodzi, stąd mam wiele pytań.

Gość gość
W naszej rodzinie również pojawiło się dzieciątko z połową serduszka. Niestety w trakcie 3 operacji zmarło :(

Gość gość
i myslisz ze jak ją usuniesz rozerwiesz to nie bedzie cierppiala? przeciez taka wada jest calkowicie uleczalna tylko operacyjnie to wszystko!!

Gość gość
Tydzień temu dowiedziałam się, że urodze syna z wada hlhs. Zalamalam się strasznie. Ale postanowiłam z mężem, że będziemy walczyć z całych sił o jego życie i zdrowie. Mam tylko pytanie ile po operacji pierwszej noworodek może opuścić szpital.?!

Gość gość
to zależy od dziecka i okoliczności (np. infekcje). Niektóre wychodzą po 2,3, 4 tygodniach inne potrzebują więcej czasu. Twoje dziecko ma szansę na szczęśliwe życie. Zapraszam na forum fundacji SERCE DZIECKA. Tam znajdziesz wsparcie i informacje

Gość mamuniaaaaa
Nigdy nie byłam w takiej sytuacji, ale ostatnio słyszałam o akcji "Razem ratujmy małe serduszka"? Dzięki firmie WIŚNIOWSKI około 300 tys. zł trafi do Fundacji Schola Cordis. Wszystko po to, aby pomagać maleństwom. Zresztą zobaczcie sami, filmik w linku. https://www.youtube.com/watch?v=KWeYCqrKPJs Może się przyda :)