Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zamierzam popełnić samobójstwo

Polecane posty

Gość gość
Wiara ? Zycie złociutki poprostu zycie , no ale pozyjesz trochę to jeszcze zrozumiesz na czym polega zycie .Chodzi o głebsze sprawy a nie takie jak zjeśc , spać , srać i p*******ć :P

Tylko wiara, jak miliardy innych. Nie wspominając o tym, że każda myśl o przyszłości jest wiarą. Piszesz tak, jakbyś wiedziała coś więcej niż inni a ty tylko wierzysz w posiadane informacje. Nawet jeśli się sprawdzały ich źródło może być inne niż ci się wydaje.

Gość gość
Wiem więcej niz ci sie wydaje i wiem ze lepiej nie sprawdzać pewnych rzeczy bo zle się to może skonczyć :)I wiem że lepiej nie brac za cos o czym się nie ma zielonego pojęcia .Nie uważam się za madrale czy coś z tym stylu ale człowiek rodzi się z wieloma informacjami nawet takimi jak jest po tamtej stronie , ale nie kazdy potrafi to do siebie dopuścić chodzi tez o jakiś procent wykorzystywanego mózgu .I uwierz mi boje sie niektórych rzeczy i cieszę się z takiego zycia narazie jakie mam tu na Ziemi , bo mam cel i obowiązki

Gość gość
Kazdy wierzy w co chce , ja akurat jestem obdarzona takimi zdolnosciami ze widzę wiecej niz przecietny człowiek ,i to co widzę przeraza mnie chodzi o istoty jakie sa koło ludzi i jak kieruja ludzmi .Jezeli chodzi o zdrowie psychiczne jestem normalną osobą i zbadaną :)choc dla drugich takie pisanie i gadanie o tym co wiem wydaje sie chore itp

Zainteresuj się kimś takim jak Mooji, Papaji lub chociażby bardzo znany Eckhart Tolle, może wtedy dowiesz się czym to jest lub czym nie jest. Mniemam, że to tylko postacie myśli i uczuć, bo cóż mogłoby to być, gdyby coś innego, pewnie wiedziałabyś.

Gość gość
Nie bedę Ciebie przekonywała do siebie , wiem swoje i wiem ze kilka grup jest tego czegoś na świecie :) Dobranoc

Powiem ci na jakiej działa to zasadzie, są tacy co widzą zmarłych, był taki co widział jak J. Bush junior zmienił się w jaszczurkę, są tacy co widzieli ufo, bo ich porwało, są i tacy co widzieli piekło, inni niebo, inni boga, a inni apokalipsę, a jedni swoje poprzednie wcielenia i wszyscy oni mówią, że wiedzą. Jedni widzieli boga a inni widzieli, że boga nie ma. Każdy z nich mówi, że wie.

Gość gość
Tak bo ci sie wydaje że wiesz wiecej ode mnie czy opierasz sie na tych co mi podałeś ? Ja bez informacji i ogladania od dziecinstwa wiem co i jak , no chyba że nie sa mi dane pewne rzeczy to rozumiem :)Pa spij spokojnie

Gość gość
Ta niech ci bedzie Twoja racja mój spokój (ziew) zmykam pa

Gość gość
Nie podpuszczaj akurat kafe nie jest dobra do udowadniania czegokolwiem , juz wiem o co ci chodzi he he he Teraz juz naprawdę pa i Dobranoc

Gość gość
Niech ci bedzie nie róznię sie niczym itp itd bla bla bla Twoja racja mój spokój papatki :)

Gość darkness27latonmężczyzna
nie rób tego,życie zawsze ma sens, bój się nawet jak ktoś będzie chciał cię zabić

Gość gość
nie zawsze