Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zamierzam popełnić samobójstwo

Polecane posty

Gość gość
go już nie ma

Gość gość
O własnie zrób coś pozytecznego oddaj swoje organy dla innych .Bardzo mądra wypowiedz najmądrzejsza jaką dzis przeczytałam

Gość gość
To idź ją sobie wydrukuj i nie chrzań po nocy, przestańcie patrzeć przez te wasze wąziutkie okulary bo tych bzdur się nie da czytać

Gość gość
Ale co się denerwujesz , bo wiekszosc nie popiera Ciebie ? to robisz sie złosliwy i się czepiasz że ktoś ci doradził oddanie organów .Faktycznie jesteś egoista i to wielki

Gość gość
jedni zabieraja zycie drudzy chca zyc na jakich zasadach to dziala !?

Gość gość
już wam coś powiedziałem, ja jestem tym który głosił wywody dawał mu propozycje obejrzenia moojipl i papajego na yt i życzył powodzenia a nie tym co założył temat aby się zabić, on już od poprzedniej strony tu nic nie napisał, i kto tu jest głupcem

Gość gość
pozdrow tam w. p. d. moich dz. i b. i wszystkich !!!! wszystkich mi zel

Gość gość
rzucaj perły przed wieprze

Gość gość
a niech to h*j że musze coś zrobić a mam mało czasu

Gość gość
według mnie autor ostatni raz wypowiedział sie o 23.35, jest tu dużo osób o nicku "gość" ale moim zdaniem on naprawdę sie pożegnał. Dziwne uczucie teraz odczuwam. powiedział nam a myśmy nic nie mogli zrobić. może poszedł spać nie odważył sie?

Gość gość
mial rację chłop

Gość gość
Spokojnie nie popełnił samobójstwa , ale się wkurzył mówie wam .Jestem spokojna jezeli chodzi o tego człowieka .Myślę że juz się tu nie odezwie pewnie zalozy temat za pare dni o czymc innym albo o podobnej tematyce

Gość gość
teraz odczuwasz coś dziwnego, a to dziwne bo podobno na świecie co każde 30 sekund ktoś popełnia samobójstwo

Gość gość
00:29 ty palancie żeński wkurzył się, już ci mówiłem nie myl mnie z nim bo jesteśmy dwie różne osoby, co za głupiec z tej baby,

Gość gość
Ja czegos nie rozumiem w tym temacie oświeć mnie ? ten temat załozył samobójca co chce się zabić czy nie .Nie wyzywaj mnie prymitywna istoto !!! mamusia z tausiem zle wychowali czy co Ciebie ?

Gość gość
twoja mamusia źle mnie wychowala i jak jeszcze raz mnie z nim pomylisz to twoja mamusia umrze

Gość gość
Nie strasz pamietaj co komu zyczysz ze zdwojona siłą wraca , kierujac słowa pod moim adresem takie Twojej mamusi moze sie cos przytrafić nie wiesz o tym , czy jesteś tak głupi i młody ?

Gość gość
to twoja wiara, nie moja głupia babo, czytaj ze zrozumieniem temat

Gość gość
poza tym wcale ci tego nie życzę, zbyt bym się bał właśnie tego co napisałaś mimo iż w to nie wierzę ale jednak

Gość gość
Nie radze ci wtracać w to mojej matki , bo nie wiesz z kim masz do czynienia kapujesz czy chcesz miec naprawdę problemy że zyczysz śmierci mojej mamie ?

Gość gość
nigdzie nie napisałem że życzę twojej matce śmierci

Gość gość
No nareszcie madre słowa , bo masz sie czego bać jezeli chodzi o takie rzeczy zadałam pytanie co do tematu kto załozył ten temat ?

Gość gość
Kto popełnił samobójsto czy Autor naprawdę zamierza to zrobic ?

Gość gość
nie martw się nic jej nie będzie, autor ostatni raz pisał tutaj o 23:35:59

Gość gość
To czy jej cos bedzie czy nie to w rekach Boga jest , pomimo nieporozumienia jakiegos nikt nie bedzie i nie moze zyczyć śmierci mojej matce bo dorwę takiego człowieczka i naprawdę narobię kłopotów

Gość gość
Bo takie coś pod paragraf sie nadaje ,zresztą jestem taka osobą że kto mi żle zyczy ma za swoje w bardzo krótkim czasie taki typ ze mnie no ale to juz są wyzsze horyzonty mysleniowe nie dla zwykłych ludzi takie coś .Co do Autora on ma sie dobrze miał chwile załamania myslę że wypił cos i taki podły nastrój miał

Gość gość
to są tylko gusła w które wierzysz, nikt nie ma wpływu na czyjeś życie a tamto to pisałem ja i nie dodawaj do tego nic, bo nie było tak życzenia śmierci tylko to, co było tam napisane a i to, to tylko słowa i nic więcej, ostatecznie byłyby zależne od twojej wiary w to

Gość gość
Gusła nie gusła wierz w co chcesz , jest jedna zasada nie zycz niczego czego sam nie chciałbys doswiadczyć chodzi o zło .Na tym polega zycie by wiecej dobrego niz złego zrobić .Zresztą znudziłam się tym tematem spiaca jestem Dobranoc P.S Autorze zajmij sie czym pozytecznym bo za duzo myslisz i pijesz i właczaja ci sie depresyjne rzeczy , Pozdrawiam