Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem kochanka ksiedza

Polecane posty

Gość gość

Spotykamy sie tak czesto jak to jest mozliwe i musze powiedziec,ze w lozku jest fantastyczny.

Gość gość
O wow, niezle! I co? Odejdzie z zakonu? A ty mezatka? Magda

Gość zmeczony ludzmi
a na msze chodzisz? :D ile macie lat

Gość gość
Ja i msza....zawsze chialam miec kochanka ksiedza i mam.Mamy po 35 lat.Jemu jest ze mna dobrze...dyskrecja i namietosc,i mi rowniez z nim.

Gość gość
Nie musze sie spowiadac ,bo rozgrzeszenie dostaje na miejscu :) :)

Gość gość
w piekle będziecie płonąć całą wieczność

Gość gość
Ja Ci powiem, że np. mi nie przeszkadza to, że ksiądz ma kobietę serio. Tylko w*******ą mnie niektóre czarne kruki, którzy udają kim to nie są i jak to są wierzący, a no właśnie... swoje grzeszki mają. Mam nadzieję, że Twój nie jest fanatykiem... Pozdrów swojego księdza :P

Gość gość
Byl taki temat na erotycznym przez lata.Nagle zatarto slady :D

Gość gość
Ja tez jestem kochanka ale moj jest zonaty a ja mezatka. Wszyscy cos ukrywamy...

Gość gość
Fanatykiem nie jest,normalny facet ,ktory wykonuje swoja prace jako ksiadz.Sam mi powiedzial,ze celibat powinien byc zniesiony,bo wiekszosc z nich ma kochanki,badz kochankow.

Gość gość
No i krzyżyk na drogę :-) Przynajmniej będzie wiedział o czym pitoli na kazaniu skoro zakosztował "zakazanego owocu". Celibat powinien być zniesiony (w co wątpię).

Gość gość
Nie jestes jedyna.W sumie,to niezbyt ciekawa rola,niestety.

Gość gość
Kurcze fajnie tak.... Z ksieczem to robić acz kolwiek ja chyba bym nie potrafiła tym bardziej ze już mam ta swoja drugą połówkę

Gość gość
To przebierz ta swoja druga polowke w czarna sukienke i juz,tez fajnie :D

Gość gość
Przeciez zakonnicy to sa normalni faceci i babki - maja potrzeby a seks jest potrzeba! Nie wyobrazam sobie zeby nie chcieli bzykac.

Gość gość
Celibat nie bedzie zniesiony,gdyz duchowienstwo straciloby za duzo pieniedzy. A moj ksiadz to tylko jest ksiedzem w kosciele,poza kosciolem to facet jak inny.

Gość gość
głupie prowo :O

Gość gość
Zal mi was tez bylam 14 lat teraz zakonczylam kazdy z nich ma 2 albo 3 kochanki pod przykrywka wspolpracy

Gość gość
to tylko autorki fantazja tak zeby był jakis temat rozgryzłem cie

Gość gość
tutaj wiekszosc te 95 procent prowokuje tematami zmyslonymi

Gość Mężczyzna_Sam
Ja wierzę, że 99% księży katolickich w Polsce żyje w czystości, a nie, że większość ma kochanki.

Gość gość
Masz racje wszystko to bzdura znam wielu wspaniałych kapłanów którzy spalają sie dla ludzi a jeżeli ktoś prowadzi podwójne życie to jest jego problem on za to odpowie bo komu więcej dano od tego więcej sie wymaga

Gość ewa  22
to jest bzdura owszem 20 procent ksiezy jest ok a reszta to babiarze ,alkoholicy klamcy.Bylam 15 lat bardzo kochalam a on mial 3 inne kochanki czyli brunetki,blondynki ja wszystkie was dziewczynki calowac chce wyjechalam za granice bo nigdy bym nie odeszla .Stracilam swoje mlode lata a nie wspomne o sumieniu. dziewczyny ,kobiety zastanowcie sie czy warto jest tyle wspanialych facetow jeszcze nie mam ale mam nadzieje ze poznam.przezylam to strasznie ale to byla moja glupota i milosc ale do kogo do babiarza

Gość ewa  22
to jest bzdura owszem 20 procent ksiezy jest ok a reszta to babiarze ,alkoholicy klamcy.Bylam 15 lat bardzo kochalam a on mial 3 inne kochanki czyli brunetki,blondynki ja wszystkie was dziewczynki calowac chce wyjechalam za granice bo nigdy bym nie odeszla .Stracilam swoje mlode lata a nie wspomne o sumieniu. dziewczyny ,kobiety zastanowcie sie czy warto jest tyle wspanialych facetow jeszcze nie mam ale mam nadzieje ze poznam.przezylam to strasznie ale to byla moja glupota i milosc ale do kogo do babiarza

Gość gość
jak dyma księdza to na KASE poleciała

Gość gość
ksiadz od religii w gimnazjum?postawil dwoje za zadanie domowe czy sprawdzian albo zjechal za d****arski makijaz i teraz wylewasz zale na kafeterii?

Gość ewa  22
to do mnie ja nie wylewam zalu to moja slepa milosc i glupota ja ostrzegam te ktore wejda w taki zwiazek chyba ze zrezygnuje i zalozy rodzine ten ;ksiadz; to co sie pozniej przezywa ale to sa moje konsekwencje za ktore musze placic swoim zdrowiem a 15 lat to chyba duzo .pieniedzy nie potrzebowalam bo sama je mam jeszcze jemu fundowalam urlop ale glupia bylam?prawda?

Gość gość
A czy mogłabyś powiedzieć w jaki sposób dowiedziałaś sie o tych innych kobietach? Ze są inne oprócz ciebie?

Gość gość
Wkurzają mnie Ci, którzy w każdym temacie twierdzą że to prowokacja. Naprawdę nie wiem...z choinki się urwali? Kiedyś sama opisalam wlasną sytuację w cudzym temacie i jakie komentarze? Że mam bujną wyobraźnię.

Gość gość
lepiej żeby ksiądz miał kochankę a nie pedofil.