Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem kochanka ksiedza

Polecane posty

Gość gość
Ja mieszkam na wsi , u mnie ksiądz na parafii mieszka 24/h w jednym domu koło kościoła z kobietą że niby jego gospodyni . Nie chcę mi się za bardzo wierzyć że oni nigdy że sobą nie ten teges .

Gość gość
gość dziś jak ksiądz może mieć kochankę jak żony nie ma ? :)

Gość gość
Autorko,a jak go uwiodłaś?

Gość gość
Chrabonszczyk ale ty żyjesz :)

Gość gość
KsioncChrabonszcz a to wino mszalne ma kopa ?

Gość ewa  22
skad wiedzialam intuicja kobiety ktora naprawde sie zakochala po uszy.wczesniej ranne i nocne sms ,rozmowy kiedy jestem w sklepie .tlumaczyl sie ze wspolpracuje z osobami wiec musi rozmawiac?no tak ale o 23 godz albo o 06 rano haha.w koncu zrobilam cos okropnego nawet dla mnie zobaczylam jego komorke sms o tresci tesknota jego jej natychmiast zerwalam a mowil ze ta nasza milosc jest wyjatkowa ze jestem jedyna po pol roku wielki bukiet roz i zapewnial ze tosie nie powtorzy jak moglam byc tak pusta

Gość ewa  22
nigdy sie tym nie chwalilam bylo mi wstyd ze jestem w takim zwiazku podziwiam te ktore sie chwala i ciesza z tego.

Gość gość
Ja się nie chwalę,bo nie jestem kochanką. Śpiewałam w scholi na jego mszach,zawsze mnie chwalił ale wszyscy chwalili więc nie zwracałam na to szczególnej uwagi. W końcu zaczął bywać w moim domu jako przyjaciel rodziny. Siedziałam na tych posiadówkach w dużym gronie osób i nigdy nie wyróżniał mnie spośród nich,choć było tam też kilka innych dziewczyn. Aż nadszedł taki dzień,że zaczął mnie pytać o zdanie na rozmaite tematy. Zaczęliśmy bywać ze sobą bez udziału innych ludzi. Powoli,powoli próbował kontaktu fizycznego. Niby w żartach,przypadkiem... Nie czułam się molestowana,bo nie można tego tak nazwać. Nie nazywa się molestowaniem całusa w czoło lub położenia głowy na ramieniu w trakcie rozmowy o tym,jak zrobiłam ciasto na pierogi. W końcu uznaliśmy,że należy o tym porozmawiać. Powiedział mi wtedy,że jemu nie chodzi o seks. Brakowało mu ciepła dotyku i bliskości drugiego człowieka. Powiedział,że nigdy nie zaciągnąłby mnie do łóżka,bo nie wyobraża sobie jak mógłby potem spojrzeć w oczy mojej rodzinie. Zapytał czy możemy być po prostu przyjaciółmi,bo on chce się czasem komuś wygadać i przytulić bez podtekstów. Zgodziłam się na to i tak już jest.

Gość gość
UUUUP !!!

Gość gość
Jaki jest dalszy ciąg ?