Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mishka18

Brak miesiaczki ???

Polecane posty

Gość Mishka18

Hejka otoz moj problem jest taki : Urodzilam dziecko w Pazdzierniku 6 tyg po porodzie dostalam normalnie miesiaczke i miesiaczkowalam normalnie ... W lutym 2 dni przed miesiaczka zdarzyl mi sie wypadek moj maz spuscil mi sie do srodka ale 2 dni po normalnie dostalam miesiaczke tak jak powinnam trwala 6 dni caly marzec nie wspolzylam poniewarz sie rozstalismy wyjechal za granice w marcu juz nie dostalam miesiaczki mamy kwiecien jest 2 kwietnia aja dalej nie mam miesiaczki testy sa negatywne ?? Co mam sobie myslec ?

Gość gość
ze nie masz miesiaczki, booooze na uuj te ytania, jak jestes w ciazy to jestes a jak nie to nie, dostaniesz c***y, co chcesz wiecej wiedziec?

Gość gość
może tak sobie pomyśl coś w stylu... pójdę do lekarza? myślisz, że dostaniesz na kafe odpowiesz? albo jeszcze Ci się nie uregulowało po porodzie albo ciąża no sory ale wróżkami nie jesteśmy :)

Szkoda ze tak reagujesz wybuchowo poprostu sie stresuje tyle .... jesli byla bym w ciazy mysle ze test juz powinien cokolwiek wykazac niestety test jest negatywny bola mnie piersi i mam twardy brzuch na dole nie wiem co mam sobie myslec pierwszy raz mi sie takie cos zdrazylo .