Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga85_10

test negatywny

Polecane posty

Gość Aga85_10

Hej... Pisze tak późno bo juz sama nie wiem co myśleć... od 2 tyg dziwnie się czuje tzn. Zaczęło się od boli w dole brzucha tak jak by przed miesiączka albo w trakcie w sumie moje objawy zawsze były minimalne a teraz silniejsze bóle, następnie piersi są pełniejsze i troszkę bolą.przy dotyku, a brzuszek mam tak jak by napąpowany, czasem odczuwam taka jak by kluche w gardle tak jak by na wymioty ale nie wymiotuje a jeśli mi się odbija to normalnie. Sex był w dn. 13.03, 16.03 21.03 i 27.03, Oczywiście testy robiłam 2 i są negatywne:-( dzisiaj 3 i też negatywny. Ostatni okres mialam 09.03 teraz powinnam mieć 05.04. Dziewczyny co mam o tym myśleć...

Gość gość
Czekaj do 5.04 :)

Gość gość
Co masz myśleć? W opakowaniu testu jest instrukcja. Przeczytaj, przyswój, zastosuj. Dodam że jeden test, ale prawidłowo wykonany, wystarczy. Nic dziwnego że ludzkość jest w d***e skoro inaczej niż w naturze, debile się rozmnażają, ba, mają nawet szanse na wnuki.

Gość gość
nie no proszę Cię, tak już masz na pewno mdłości, brzuch Cię boli, zaraz napiszesz, że latasz siku co chwile. sama jestem w ciąży, ale jak Kobiety jeszcze przed terminem spodziewanej @ mają już setki objawów to mnie rozwala na łopatki... nie wkręcajcie sobie dziewczyny!! objawy przyjdą same , w swoim czasie. I wcale fajne nie są :P

Gość gość
jeżeli znasz się trochę na cyklu (podstawy każdej kobiety)... to zapewne wiesz, że przy ok. 27 dniowych cyklach owulacje powinnaś mieć 13-14 dnia cyklu. Dni płodne u zdrowej kobiety są na kilka dni przed owu (śluz się zmienia na przezroczysty i lepki i tylko w nim mogą przezyć plemniki). Jeśli miałaś owulację 22-23, to mogłabyś zajść w ciążę raczej tylko 21 marca.

Gość gość
Co masz myśleć? Czekaj do 5.04 i tyle.

Gość gość
Poza tym ten brzuszek, ta klucha - cokolwiek to jest. Chyba sobie wmawiasz te wszystkie niby objawy.. i to jeszcze przed terminem okresu. Wyluzuj i czekaj na okres no...

Gość Aga85_10
No i nie ma @ za to robiłam kolejne 2 testy pierwsza krecha druga troszkę wyblakła w oby dwóch. Jutro rano idę na bhcg lekarz dał mi zlecenie :(

Gość gość
juz bylas u dr po zlecenie na bete???

Gość Aga85_10
bHCG 229.5 i to jest najgorsze co mogłam dzisiaj usłyszeć zawalił mi się świat

Gość gość
Dlaczego tak piszesz? Nie chcesz dziecka?

Gość Nika gość
Odniosłam wrażenie, że chciałaś być w ciąży