Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niezaspokojona

Polecane posty

Gość gość

Jestem dosyć wymagającą kobietą w łóżku. Odnoszę wrażenie, ze mój chłopak nie moze sprostac moim oczekiwaniom. Nasz seks jest beznadziejny, on zaspokojony, a ją nie. Czy ktoś też tak ma?

Gość gość
Jestem facetem jak chcesz mozemy popisac na mailu

Gość Greg32
jestem zonaty od 7lat i powiem Ci szczerze ze najbardziej udany sex pamietam z tak zwanych skokow w bok jak rowniez partnerka ktorej akurat zdarzylo sie zdradzic to przezywala wowczas orgazm . poprostu pozwalasz sobie na wiecej i uwalniasz wyobraznie

Gość gość
autorko ja tez tak mam moj sie zaspokoi a mnie rozgrzeje to koncze sie swoimi palcami,a ostatnio moj pojechal za granice do pracy ja zostalam sama zaprosilam mojego kolego ktorego od tej strony znalam bo juz z nim sie bzykalam on przyszedl z kolega tego to tylko z widzenia znalam troszeczke wszyscy wypilismy i sie rozluznilizmy, i wtedy wzieli sie za mnie na co ich namowilam,dopiero jak oni mnie przerzneli to sie wreszcie zaspokojona poczulam i zaraz na drugi dzien to samo z nimi powtorzylam a tak sie przylozyli i tak mnie zjechali ze po tym nawet sie nie ruszylam

Gość gość
Author odezwij sie