Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza a kawa

Polecane posty

Gość gość

codziennie zaczynam dzień od kawy ale też planuje zajść w ciążę i mam takie pytanie czy jak już uda nam się zajść i jeszcze nie będę o tym wiedziała a przez pierwsze tygodnie będę pić poranną kawę jedną to czy w ten sposób zaszkodze w jakis sposób na płód??? To dla mnie ważne tylko proszę nie piszcie czegoś stylu -ze jak sie starasz to powinnaś przestać -bo to jest bez sensu .... staram sie a nie jestem jeszcze wiec po co mam ja juz odstawiać

Gość gość
Istnieje obawa że urodzisz czarne dziecko

Gość gość
Ja przy obu ciążach pilam kawe a w pierwszej to w ogóle wiadrami i dzieci zdrowe.pod koniec mialam tylko zgagę i przed samym porodem calkowity odrzut.

Gość gość
Dodam że urodziłam małpę

Gość ŁaciataŻabka
Wręcz przeciwnie, skoro pijesz kawę codziennie rano,to jak zajdziesz w ciążę nie powinnaś jej odstawiać zupełnie. Podobnie z papierosami jest, stres spowodowany odstawieniem używek z dnia na dzień, może mieć gorszy wpływ na płód, niżeli stopniowe odzwyczajanie organizmu. Możesz zmniejszać porcje , albo przerzucić się na taką z dodatkiem kawy zbożowej.

Gość gość
Dlatego fajki warto rzucić stopniowo nim zacznie się skakać na penisie z zamiarem zajścia w ciążę

Gość ŁaciataŻabka
Jednak to też induwidualna sprawa. Moja koleżanka urodziła troje dzieci, przy każdej ciąży kopciła jak lokomotywa, dzieci zdrowe. Karmiła dzieciaka cyckiem, a w dłoni miała fajkę. Ja dowiedziałam się że jestem w ciąży w szóstym tyg, rzuciłam od razu. Córka gdy się urodziła miała problemy z oddychaniem leżała w inkubatorze, ma alergie oskrzelową i astmę. Mimo że nikt nigdy przy niej nie palił. Nie ma zlotego środka..

Gość gość
Ja zalozylam ten wontek jak by co ale gościu pd czarnego dziecka ... Dobre heh AZ się rozesmialam ... Ale tak na serio pytam bo każdy zabrania kategorycznie kawy ale przecież ile kobiet niewiedzac o ciąży pije kawę i nic złego się nie dzieje ... Z reszta ja pije tylko jedna z jednej łyżeczki to przecież nie tak dużo co