Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem czemu ludzie narzekają. Ja mieszkam w Warszawie i dużo oszczędzam

Polecane posty

Gość gość

Moje wyliczenia: - kawalerka 600 zł - bilet 100 zł - opłaty 300 zł - jedzenie 300 zł I zobaczcie ile zostaje jeszcze na przyjemności, mogę sobie coś kupić, odłożyć na coś pieniądze!! Często jem ryby - po 15, 20 zł za kg-, świeże owoce, kurczak - BARDZO TANI jest i dobry- trzeba tylko poszukać. A ludziom się nie chce.

Gość ŁaciataŻabka
Ja mam na rekę 1800 -1200mieszkanie -200 opłaty -100 net i TV -140 raty I nie mieszkam w Warszawie, a w dużo mniejszym mieście. Gdybym była sama , koszty mieszkania spadły by o 200-300zł. Jak się po babci mieszkanie dostało to się można mądrzyć..

Gość gość
dokladnie, poza tym autorko nie napisalas ile zarabiasz ;/

Gość gość
zarabamian 2050 zł na rękę i to jest bardzo dużo.

Gość ŁaciataŻabka
ciekawe tylko jakim cudemna jedxenie wydajesz tylko 300zł. To wychodzi że dziennie przejadasz 10 zł. Bułki trzy- 1,5 Margaryna -0,5 (bo nie codziennie) coś do chleba -2zł udko z kurczaka -2,5zł ziemniaki -0,5zł sałatka 0,5 olej -0,5 (bo nie codziennie) jakiś owoc -2zł I już jest dycha, a cukier, mąka, przyprawy, jajka, mleko i inne rzeczy bez których się w domu obejść nie można? Przy czym udko z kurczaka to najtańsza opcja.. Nie licząc środków czystości, jakiś, proszków czy płynów.

Gość gość
też mieszkam w wawie, nie da się przeżyć jednego dnia za 10 zł. To jest niemożliwe. Zresztą w innym mieście też nie, bo ceny żywności są podobne.

Gość gość
kawalerka za 600zł? może sam pokój? znajomy męża wynajmuje kawalerkę ale płaci zdecydowanie powyżej 1000zł

Gość gość
Kawalerka 600 zl w Stolicy .Niemozliwe .No chyba że masz współlokatora . A poza tym jedna osoba za 2000 tys moze się utrzymać ale oszczedzić to juz musi nieżle skąpić :-P

Gość gość
ja też mieszkam w Wawie i idzie przeżyć za około 15zł jedzenie dziennie śniadanie : banan - 1zł obiad - 10 zł kilka kotletów, frytki, surówka kolacja mrożona pizza i batonik