Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc645778

gdzie trzymac np buty na zmiane na weselu?

Polecane posty

Gość gosc645778

W tym miesiacu zaraz po swietach ide na wesele. Zastanawiam sie gdzie moge trzymac buty na zmiane, bo takie na pewno bede musiala wziac bo predzej czy pozniej nogi wysiada na szpilce. Takze nie wiem gdzie moge je wrzucic by najpierw trzymac w kosciele w reklamowce? Torebke biore malutka to nie wejda. Ale jednaknajwazniejsze to gdzie je trzymac na weselu pod stolem? Troche nie fajnie. Jesli bedzie chlodno i ludzie beda miec plaszcze kurtki na pewno zostanie udostepniona szatnia. Ale moze byc wlasnie ciepla pogod a ile razy bylam na weselu w letniej porze tak nigdy szatnia dostepna nie byla. Nawet jesli ludzie mieli zakiety to nikt nigdy nie wskazywal szatni do korzystania. Zima co innevo. Nigdy nie mialam problemu bo wrzucalam komus do auta. Tym razem sprawa jesto tyle trudniejsza ze idziemy na wesele do grona gdzie znamy tylko mloda pare. A sami samochodu nie bierzemy. Wkec gdzie ewentualnie trzymac te buty jak wy sobie radzicie gdy nie ma szatni?

Gość gość
ja zawsze jeżdżę samochodem, z racji tego że nie piję, więc nie mam takich problemów.

Gość gość
w samochodzie, a jak nie masz samochodu to zostaje Ci pod stołem

Gość gość
ewentualnie możesz rozważyć najprostsze rozwiązanie - zakup wygodnych butów

Gość gość
Zazwyczaj jadę samochodem albo biorę pokój i w pokoju trzymam rzeczy na zmianę a jeśli nie planujesz jechać samochodem ani wydać kasy na pokój to włóż buty do torebki na prezenty (kolorowa,ładnie stoi pod stołem i nie szpeci nawet w kościele)