Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie wybielić zęby w Poznaniu

Polecane posty

Gość gość

Jakie są wasze sugestie? Oczywistym jest, że zależy mi na efektowności i cenie. Nie jestem przekonana do zabiegu, ale chyba jednak się podejmę. Stomatologów w stolicy WLKP sporo, tak więc mam problem z wyborem, kompletnie nie wiem gdzie się udać i czym się kierować.

Gość Pyruska83
White Studio?

Gość GadzinaGadzina
Gdzie się mieści? Przy Wyspiańskiego, dobrze kojarzę?

Gość gość
W domu,w kazdym jednym domu mozna wybielic zeby

Gość gość
Gruba przesada w tym, co mówisz. Oczywiście jeśli ktoś dba od samego początku, to ma taką szansę. Jeśli natomiast ktoś nie dbał wystarczająco, to jedynie takie wybielanie profesjonalne pozostaje. Wiele osób się na nie decyduje, tylko się po prostu nie przyzna, chociaż zmiany są ewidentnie widoczne.

Ja polecam studio wybielania zębów "Piękny Uśmiech" w Poznaniu, ul. Piekary 12. Jest to bardzo tanie i skuteczne wybielanie, w tym celu stosują żel który nie niszczy szkliwa, nie zawiera nadtlenku wodoru, zabieg jest całkowicie bezbolesny, a daje świetne efekty. Wszystkiego można się dowiedzieć na stronie www.piekny-usmiech.pl

pasqdny sama się zastanawiam nad tym gabinetem,jednak się zastanawiam czy płacąc taką cena można liczyć na trwały efekt czy może po miesiącu biel na zębach zniknie? Gabinet widzę,że ma dość dobrą opinie,tylko adres się zmienił... Ktoś już korzystał,jak efekt? ;)