Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hukujoli

To jest normalne?

Polecane posty

Gość hukujoli

Chłopak z którym się spotykam potrafi przez prawie tydzień się nie odzywać, a potem przeprasza i pisze, że miał wahania nastroju...:-/

Gość desant powietrzny
a tobie sie nastroj nie waha? :D

Gość hukujoli
Waha, ale nie urywam wtedy kontaktu ze wszystkimi, a na pewno z bliska osobą... wręcz przeciwnie jak mam doła to fajnie z kims bliskim pogadać, spotakć się...

Gość gość
to nie wahania nastroju tylko brak ochoty na kontakt

Gość hukujoli
Twierdzi, że to nie ma nic wspólnego z moją osobą.

Gość Ksiądz Mietek
Witam, poznam miłą panią :-). Mieszkam w Ameryce i chętnie ją do siebie zaproszę jako gosposię :-)

Gość Laila89
Ile macie lat? Moim skromnym zdaniem albo chłopak spotyka się z inną a Ciebie trzyma na wypadek jak by z nią nie wyszło albo... ma problemy psychiczne... Każdy z Nas ma czasem zły humor ale to jednak nie trwa długo i na pewno nie polega na tym, że nie może się odezwać do ukochanej osoby... Na Twoim miejscu darowała bym sobie tego gościa bo ewidentnie coś z nim nie tak.

Gość Elenkaa
Doskonale cie rozumiem, przechodziłam przez to samo, facet potrafił milczeć przez dwa tygodnie, po czy jak dyby nigdy nic sie odezwał, a kiedy zaczęłam drązyć temat to mi całkowicie podziękował. efekt jet taki że do dziś nie wiem o co mu chodziło i jaki był prawdziwy powód rozstania.

Gość gość
Jeśli facetowi zależy na kobiecie, to będzie starał się mieć z nią jak najczęstszy kontakt, to chyba jasne... skoro tak znika, to albo ma kogoś, albo mu nie zależy, albo ma coś z główką i jest niestabilny emocjonalnie.

Gość gość
może tak już ma. Niekórzy miewają takie doły, że nie chce im się z nikim wtedy gadać :) lepiej tak niż jakbyście się mieli w te dni kłócić, miałby się wyżywać... bo tacy też są.

Gość Elenkaa
Nie ma jednoznacznej odpowiedzi na takie zachowanie u faceta:-(

Gość gość
Faceci to nie kobiety, my nie mamy takich wahań nastrojów... możemy mieć słabszy dzień, ale to nie powód aby się nie odzywać do dziewczyny na której nam zależy.

Gość gość
A więc jaki może być ten powód, skoro facet był miły, kulturalny, dążył do spotkań, non stop pisał eski i nagle zapadła cisza:-((((((((

Gość gość
A więc jaki może być ten powód, skoro facet był miły, kulturalny, dążył do spotkań, non stop pisał eski i nagle zapadła cisza:-((((((((

Gość gość
Już ktoś ci to napisał, albo mu nie zależy na tobie, traktuje cię jak zwykłą znajomą, a wtedy takie zachowanie to norma. Może ma inną dziewczynę i dlatego o tobie zapomina, albo ma problemy ze sobą, jest niestabilny emocjonalnie, niedojrzały, itp... Najlepiej zapytać jego, bo nikt z nas go nie zna i nie dostaniesz jednoznacznej odpowiedzi.

Gość hukujoli
Tak myślę, że pewnie ma mnie gdzieś... I postanowiłam zakończyć tą znajomość.

Gość gość
młodzi narzeczeni takie lilijki które winy tylko o sobie myslec i koles ma chandre oj sorki cos mi tu nie pasuje on nie musi z toba sie codzennie spotykac wiadomo nauka praca kazdy ma swoje zajecia ale jak koles cały tydz miał depreche i nie stac było go na sms czy tel to on ma cie w d***e maryni przykre ale prawdziwe