Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fałszywa bratowa

Polecane posty

Gość gość

To typ, słodziutka przy osobnikach płci męskiej:) Słodki głosik, zawsze milutka, śmieje się z żartów każdego faceta jak idiotka chichocze, bo sama nie ma nic do powiedzenia, jedyne jej żaarciki to związane z seksem i tego typu temaciki. No i te jej zdrobnienia. Pieniążki, misiaczku do swojego faceta(mojego braciszka), cukiereczki, zrób mi herbatke. Dla mnie słodko pierdząca idiotka. Zero jakiś własnych poglądów, czy zainteresowań, prócz chyba flirtowania. "nie ufaj ludziom, którzy ciągle głaskają cię, ściągają czapki oni nie dadzą ci tego co mogę dać ci tylko ja" Jest tak miła, ale też wiem, że jest fałszywa, a skąd? Mój brat się wydaje zawsze. Ona nadaje na wszystkie swojego koleżanki, że zrobione w sensie, wszystkie , które jej w zaufaniu powiedziały co sobie zooperowały to wszystko wydała w rozmowie z moim bratem, a mój brat wydał mi. Tak samo gdy jej miło odmówiłam spotkania, bo miałam chore dziecko, to naskarżyła mojemu braciszkowi nie wiem w jaki sposób, że wsciekł sie na mnie i jakieś chamskie smsy mi wysyłał i to nie pierwszy raz. Jakby jej conajmniej nie można było odmówic spotkania. Księżniczka. Mój mąż mi nie wierzy, mówi ..ona taka miła jest. Nie widzi kompletnie jej fałszu, nawet po oczach widac, że uśmiecha się słodko, ale oczy zdradzają co myśli nieraz. Poza tym innym babkom dogaduje podczas spotkania wspólnego , ale do facetów się przymila. Milutka dla mnie przez telefon, powiedziała, że zrozumiała, że nie organizuje spotkania ze względu na dziecko, ale musiała braciszkowi to mnie w miły sposob przekazac, fałszywa pipa, skoro tak mnie zrąbał w smsie. Nie mogę patrzec jak przychodzi i jest na spotkaniu rodzinnym i zgrywa najsłodszą na swiecie, a fałszem bije po oczach jak cholera. W sumie to liże d**e głównie facetom, bo wiadomo, ze faceci łasi na komplementy.Dodam, żadna z moich siostrzenic za nią nie przepada. Twierdza, ze zachowuje sie jak idiotka ktora ma 14 lat, a jest przeciez duzo starsza. Jak mnie wkurza, ze skarży na mnie braciszkowi potajemnie za moimi plecami, a przy mnie i przy moim meżu taka milusia , ale tak słodko, że aż się rzygac chce.

Gość ewqdqwew
Totalnie nie wiem też jak się zachowywac w jej towarzystwie, bo ja jestem sobą i jestem szczera nie kokietuje cudzych facetow, nie komplementuje facetow zeby co poczuli sie lepiej i zeby na mnie zwrocili uwage, ona ciagle chce byc w centrum uwagi

Gość agata jedna
To taka taka fałszywa wsza pod płaszczykiem uśmiech typowej laski(dupci jak kto woli).z

Gość gość
A ty jesteś zazdrosna o swojego faceta i troche o brata pewnie też. Ale rozumiem, nie lubie takich gnid, mam takie znajome, a zwłaszcza jedna, koleżanka mojego faceta, podczas spotkan jest miła tylko do facetów, slodka i non stop nadaje, do głosu człowieka nie dopusci, bo taka przebojowa, a mi tylko stara się dogadać. Wlaściwie to starała, bo uciełam z nia kontakty zupełnie od czasu jej wesela, na którym potraktowała mnie jak powietrze, jak niepotrzebną osobę, np. przy wyjściu podziekowala mojemu facetowi za przybycie, a ode mnie nawet nie przyjęła życzen, tylko odwróciła sie na pięcie, kompletna chamówa. A moj facet tez nie rozumie, "bo przecież ona taka mila" :D

Gość gość
Wspolczuje ci autorko, znam ten bol...

Gość rebelantka
bardziej o faceta zazdrosna, brata mi żal, ale nie mozna zbydowac szczescia na czyims neiszczesciu, bo moj brat miał wczesniej szczesliwa rodzine i jej sie spodobał, tez takiego chciała a ja nastawiłam mojego męzaa anty na nią, bo on dopiero teraz widzi, ze ona faktycznie jest jednym chodzacym fałśzem