Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauwazyliscie ze mlodziez sie szybko starzeje

Polecane posty

Gość gość

Mam 35 lat i bardzo tlusta cere. Dopiero zaczynaja mi sie robic zmarszczki - z tego co widze moim kolezankom porobily sie miedzy 25 a 30, blizej 30. Jedna ma jeszcze lepsza cere niz ja. Natomiast nie przypominam sobie zmarszczek u mlodziezy.... Obecnie poszlam na kolejne studia i wiekszosc osob u mnie na roku ma ok. 19 lat, pare osob 24 lata. Duza czesc z tych 19-latek (bo to glownie kobiety) ma zmarszczki, 24-latki nawet bardzo glebokie. Ale to jeszcze nic. Ostatnio jezdzac autobusem widzialam DZIECI ZE ZMARSZCZKAMI!!! I to kilka razy. Byli to chlopcy, jak wynikalo z rozmowy, 15-letni. Wielkie 3 zmarszczki na twarzy... Skad to sie bierze?!

Gość gość
ja pracuję w słuzbie zdrowia, to mogę powiedzieć , że szczególnie rzuca się w oczy wczesne łysienie u chłopaków nawet 19-letnich są mocno przerzedzone włoski.

Gość nie prawda nie prawda
chyba was pogrzało, ja mam 23 lata a wyglądam na 15 i gdzie to starzenie, nawet porządnego zarostu nie mam,a kiedy jak gość miał 20 lat to wyglądał min na 30 z brodą

Gość gość
sol i cukier niszcza kolagen i elastyne w skorze- a mlodziez zre i pije slodkosci i szok no i fast fudy czipsy - i solarium plaza

Gość to prawda to priwda
jo tyż mom 20 i wyglondom no 14 dziewuszki to bzdura pisza

Gość co za bzdury 35
no pewnie, ja mam 35 i wyglądam na 18 i co, nie starzejemy się a kobiety przez pierwsze lata piękne a później tak szpetne że człowiek myśli czy nie zrobić użytku z tej strzelby z szafy :o

Gość gość
Ja mam 31lat i zmarszczki wokół oczu pamiętam, że miałam już w wieku nastoletnim. Mam też inne zmarszczki mimiczne np. na czole :P Żeby było śmieszniej to moja mama ma bardzo mało zmarszczek.

Gość gość
Mimo wszystko wydaje mi sie, ze relatywnie szybciej, nie pamietam, bym wczesniej widziala osoby przed 20 ze zmarszczkami. Ja jako mloda piekna nie bylam, mialam wielkie syfy :) dzieki temu zmarszczek brak. Tlusta cera robi swoje. Tak ok. 25 r.z. ludzie sie kiedys starzeli, teraz wczesniej - wydaje mi sie ze ok. 20