Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobilibyscie na naszym miejscy

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy w malym miescie ,maz mial tu kiedys bardzo dobrze platna prace wiec myslelismy ze zostaniemy tam na stale. Zbudowalismy sobie duzy dom- mozna powiedziec ze wrecz wille. Firma meza zbankrutowala i maz zostal bez pracy, rok czasu szukal w naszym miescie ale bezskutecznie. Znalazl dopiero cos sensownego w Warszawie, dostal tam pokoj w mieszkaniu pracowniczym a my (ja z dziecmi) zostalismy w naszym malym miescie. Ale co to za zycie na odleglosc, chcielismy sprzedac dom i kupic jakies mieszkanie w Warszawie zeby byc blisko meza. Ale zaczely sie schody bo nie mozemy znalesc kupca na nasz duzy dom. Nikogo na niego nie stac(chociaz juz sporo zanizylismy cene), nikt tez nie chce mieszkac w takim miejscu jak jest on zlokalzowany:( plakac mi sie chce bo to zycie na odleglosc nas oddala. Ten dom mnie juz zaczol przytlaczac i wpadam w depresje ze nigdy sie nie pozbedziemy tego ""ciezaru". Na kupno mieszkania bez sprzedazy domu nas nie stac poniewac przez rok kiey maz nie pracowal wydalismy wszystkie nasze oszczednosci:(

Gość piosnka na wiosne
Policjant sklada raport: - Panie komisarzu, podczas dzisiejszzej sluzby nic się nie wydarzylo, no.. moze ta naga kobieta w parku. - Zignorowaliscie ja ? - Tak, ja raz, a kolega dwa razy !

Gość gość
Ja bym przeprowadzila sie do meza. Jesli planujecie wyprowadzke na stale to wzielabym kredyt , jesli nie to wynajelabym mieszkanie a w międzyczasie probowalabym sprzedać dom albo go chociaz wynajela zawsze bedziesz miala kase na raty za mieszkanie.

Gość gość
Nikt tak duzego domu nie wynajmie bo jak ktos u nas w miescie wynajmuje to mala klitke za 200zl/m. A wiadomo ze utzrymanie takiego duzego domu tez sporo kosztuje.

Gość gość
możecie wynajmować pokoje na godziny okolicznym prostytutkom. niezłą kasę na tym się trzepie

Gość gość
szczerze to ciężka sprawa :( a może niech mąż pracując tam szuka jednocześnie pracy gdzieś bliżej, bo ten dom może ktoś kupi a może długo długo nikt... Ludzi teraz najzwyczajniej w świecie nie stać na takie wille. A jak już kogoś stać to postawi sobie od podstaw nowy, taki jaki jemu pasuje w 100 %.

Gość gość
i bardzo ci dobrze, nauczka za wywyższanie się na kafe.

Gość gość
wez line i się powies