Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nie za duzo bym chciala???

Polecane posty

Gość gość

Zlobek w moim miescie kosztuje 450 zl. Prywatny. Ja jestem nauczycielka, ktora od kilku lat pracowala w zlobku / przedszkolu. Mam 1.5 roczna corke. Chcialabym wziac dziecko do opieki. 700 zl to za duzo za 8 godzin dziennie? Zwazywszy na to, ze w grupie zlobkowej sa 2 panie na 18 dzieci.

Gość gość
to sa smieszne pieniadze, moim zdaniem. Przynajmniejj w duzych mastach - nie napisalas o jaka miejscowosc chodzi

Gość gość
Ja uwazam ze za mało.

Gość gość
700 zł ? Ok ale na pół etatu

Gość piosnka na wiosne
Jedzie sobie ksiadz (K) samochodem. Zatrzymuja go dwaj policianci (P): - P: Dokumenty, prosze! Ksiadz im daje dokumenty. - P: Prosze otworzyc bagaznik! Ksiadz otwiera. - P: Co ksiadz wozi? - K: Bojler do zakrystii. - Hmm.. Niech Ksiadz jedzie. Po chwili, policjant pyta się kolege: - Ty! Co to jest bojler do zakrystii? A drugi: - Nie wiem, to ty chodziles 2 lata na religie

Gość gość
800 zł miesięcznie?!

Gość gość
bioroac pod uwage moje miasto, gdzie ludzie haruja na 3 zmiany za 1500 zl na reke to chcesz duzo. Wiekszosc matek wyjdzie z załozenia , ze i tak siedzisz z własnym dzieckiem, swojemu na pewno poswicisz wiecej uwagi i czasu niz obcemu, wiec az 700 zł. Ale zdaje sobie sprawe. ze jak za 8 godzin dziennie i jakie sa koszty zycia w Polsce, te 700 zl to niewiele

Gość gość
Za malooooo W zyciu bym za takie grosze nie pilnowała dzieciaka.

Gość gość
w mym miesie jest od 10zl w gore zah na wsiach i malych miasteczkach nie wiem ale ja za 700zl bym sobie d**y nie zawracala nie lepiej poswiecic czs wlasnemu dziecku???zmieni cos tee 700zl?? juz naprawde maz nie da rady zarobic wiecej?

Gość gość
a co bedzie jak twoje dziecko zachoruje? każesz tamtemu nie przychodzić?

Gość gość
U nas w miescie jak ktos zarabia 1500 to dobrze. Babcie emerytki biora za pilnowanie 500 zl.

Gość gość
Jak moje dziecko zachoruje to tamto bedzie przychodzic, chyba ze to cos powaznego. I to dziala w 2 strony. Tamto chore tez przywioza do mnie mimo ze moje zdrowe.