Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kas13

chcemy dzidziusia, zaczynamy starania:)

Polecane posty

Gość kas13

Od zeszłego miesiąca zaczynamy:) najmłodsza nie jestem, 31 lat w tym roku, w planach trójka:) ktoś z nami???

Gość gość
Ja już w kwietniowym cyklu zafasolkuje :)

Gość gość
31 lat i troje dzieci? zycze Ci tego, ale ciesz sie jak chociaz 1 bedziesz miała.

Gość czarcie zebro
Dlaczego milicjanci chodza trojkami? Jeden umie czytac, drugi pisac, a trzeci tych inteligentow musi pilnowac

Gość gość
hmm właśnie ciesz się że bedziesz miała 1 bo ja sama chce mieć dziecko a mam 20 lat

Gość gość
ja też chce zostać mamą, mam 22 lata

Gość gość
W tym wieku -dwie ostatnie panie to nic trudnego .Nie palić nie chlać i żadnych używek . Ogier to samo i.... no tak dużo zabawy w dni płodne . Góra rok i dzidzia w brzuszku ! Ale nie czekajcie z tym jak tutejsze sraczki do 30 albo jeszcze gorzej 35 r.z bo wtedy różnie może być-będziecie zamiast w swoje dzieci dzieci inwestować w wille i lexusy lekarzy ginekologów . Jak dziesiątki staraczek tu obecnych.

Gość gość
do gościa wyżej - to nie jest takie pewne :) miałam 22 lata jak zaczęliśmy się starać i niestety wcale nie jest to proste - przynajmniej dla ludzi z problemami, więc nie jest powiedziane, że tym 20-latkom uda się prędzej, choć tego im życzę :)

Gość jolancia86
hejo, ja się staram już od 3 lat. mam za sobą dwa poronienia. od 9 miesięcy znowu sie staram... na razie bez efektu :( także też z tym do roku czasu to różnie bywa. makabra.

Gość olkaaa1991
My staramy sie teraz dopiero w tym cyklu...jestem 4 dni przed miesiaczka nie wytrzymalam zrobilam dzis test i jedna gruba krechą... Czekam na miesiączkę...:(