Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksandra18

Dziewczyny,czy moge mieć nadzieje że to ciąża? Pomożcie

Polecane posty

Gość Aleksandra18

Cześć.Chciałabym was zapytać co o tym sądzicie,czy któraś z Was może miała podobnie ,no i chcialabym uslyszeć Wasze opinie na ten temat. Otóż miesiączki mam regularne.30 marca powinnam dostać miesiączke (przewaznie z rana juz była) gdzieś tak od 25/26 marca odczówałam lekkie bóle u dołu brzucha jak by miesiączka miala byc nastepnego dnia ,natomiast od kilku dni odczuwam takie bóle czasem co jakis czas ,czasem dłużej sie utrzymują jak bym już miała ten okres ,ide sprawdzam i tak już 4dzień i nic.zrobiłam test ,najpierw pojawiła się kreska C ,po minucie stwierdzilam ze pewnie nie ma szans i schowałam test spowrotem do pudełeczka i rzuciłam pionowo do kosza ,po jakims czasie sprawdzilam i pojawiła się tam druga kreska T ,nie wiem czy to dlatego ze test był przechylony w dol ,nie wiem.czy jest jakaś szansa że powoli rośnie we mnie maleństwo ? ;)

Gość gość
wszystko możliwe że jesteś w ciąży akyrat tym testem co robiłaś się nie sugeruj bo wynik można odczytać tylko w określonym czasie przez producenta bo potem wynik może być zafałuszowany najlepiej zrób drugi i się dowiesz :) daj znać jaki wyszedł wynik

Gość Aleksandra18
odczówam bóle jak by juz był okres ,czy tak powinno byc ? któraś miala podobnie. spróbuje z tym testem jutro z rana ,badz za pare dni aby miec wieksza pewność. :)

Gość gość
ja tak samo myślałam że niema szans ale poczekałam i pojawiła sie druga kreseczka słaba a jak bym wyrzuciła test to zrobiłabym nowy bo ten stary już niestety nie jest wiarygodny ! trzymam kciuki! napisz jak zrobisz następny

Gość gość
większość odczuwa ból jak na okres ja tak miałam a do tego lekkie kłucia :) więc spokojnie! ja bym jednak jutro zrobiła bo jeśli ten naprawde wyszedł pozytywny to już jutro jak zrobisz test wyjdzie ci też pozytywny :) albo przejdź się na bete to najpewniejsze i dowiesz się który tydzień!

Gość Aleksandra18
dzięki dzieeki ,a co sadzicie o tych bólach jak pisałam.powinno tak byc ? dam znac jak zrobie test kolejny

Gość Aleksandra18
właśnie co do bety ,możecie mi powiedzieć gdzie się to robi , jakies skierowanie hmm ,ile się płąci ? co do tego jestem totalnie zielona

Gość gość
Bóle to akurat norma chyba że są jakieś mega mocne lub pojawiło się plamienie. mnie tak średnio bolał brzuch ale bardziej się przejełam jak poczułam mocny przeszywający ból zaraz poszłam na bete i do gin dostałam leki i l4 do końca ciąży

Gość gość
badanie na bete możesz iść sama zrobić na własną ręke w każdym punkcie pobrań krwi( szpital, przychodnia) możesz również jeśli masz gin na NFZ dotać od niego skierowanie i wtedy nic nie płacisz ja nie chciałam czekać i zrobiłam na własną rękę żeby juz na wizyte w tym samym dniu mieć wynik koszt ok 20-30 zł zależy od danego laboratorium

Gość gość
ale polecam Ci bete bo pewniejsze i się wie który tydz mniej więcej

Gość gość
no niestety ,bóle lekko sie nasiliły i zaczyna pojawiac sie krewka :( a już miałam nadzieje ..

Gość Aleksandra18
no niestety ,bóle lekko sie nasiliły i zaczęła pojawiac sie krewka :( a juz mialam nadzieje .. :/

Gość Aleksandra18
bóle,skurcze dość silne i plamienie - nie ma szans na ciaze :/

Gość gość
krewka? ty masz 18 lat? czy 8?

Gość Aleksandra18
18 +++ jeśli ciebie to interesuje ,nie musialam od razu pisac czegos typu 'dziołchy chyba zaczyna mi się okres ' , wybacz,ale to jak pisze nie powinno miec zadnego znaczenia dla ciebie ,a tym bardziej abys to komentowała .. chcesz skomentowac - to w temacie .

Gość Aleksandra18
zawsze 1szy dzien okresu mialam bardzo obfity i strasznie bolesny (bez ketonalu sie nie obeszlo a i z bylo ciezko przez caly okres) a tutaj ledwo plamienie widac .. hmm ,nie wiem . chyba juz przewrazliwiona jestem albo sama sobie cos wmawiam heh