Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przepiękne niemowlę :)

Polecane posty

Gość gość

Od razu zaznaczam że tu będę się chwalić i wiem, że większość kobiet zaraz mnie obsmaruje ale co tam... :) Razem z mężem staraliśmy się o dziecko pół roku, aż się w końcu udało. Mój mąż jest bardzo przystojnym mężczyzną (brunet z ciemną karnacją i piwnymi oczami), a ja też brzydka nie jestem (ale bez szału). A zatem kiedy byłam w ciąży moja siostra i mąż ciągle gadali o tym jakie to dziecko będzie piękne. A że pomimo niżu demograficznego dużo dzieci się wokół nas pojawiło ostatnimi czasy i je troszkę pooglądałam to doszłam do wniosku że noworodki wcale nie są takie śliczne. Wręcz przeciwnie. I mówiłam mężowi że będzie śliczna córka ale pewnie nie tak od razu, tylko za jakiś czas. I urodziłam PRZEŚLICZNĄ dziewczynkę. Żałosne się to może wydać co piszę ale to dziecko jest taaaaakie ładne. Wszyscy je tak zachwalają (wiadomo, kto komu powie że jego dziecko jest brzydkie? NIKT!). Jedna zauważyła że nawet w chłopięcych ciuszkach widać że to dziewczynka, a moja koleżanka ostatnio przyznała (i to był dla mnie szok, że ktoś potrafi się na taką szczerość zdobyć) że jak jej córka się rodziła to nie była taka śliczniutka jak moja :) Jakie to miłe :) A teraz powoli zaczyna się śmiać i wtedy to już w ogóle jest obłędna :) Czy są mamy, które również zostały zaskoczone wyglądem swoich szkrabów?

Gość Staszek 91
Wrzuć fotę bekarta, ocenimy. :classic_cool:

Gość gość
chcemy zobaczyc ta mala pieknosc...wrzucaj mama :):):)

Gość gość
a co tu oglądać? każdy dzieciak jak jest mały wygląda tak samo obrzydliwie

Gość gość
No jak sie chwali,ze taka przepiekne,to ie udowodni nam...sami ocenimy

Gość Staszek 91
Niech wrzuci fotę, to pewnie kolejna zaślepiona mamusia. :D PS. Ładne dzieci wyrastają przeważnie na brzydkich ludzi :classic_cool:

Gość gość
a ja ostatnio zrobiłam całkiem kształtną kupę, chcecie fotę;)

Gość gość
Ja też urodziłam śliczną córcię a teraz ma dwa latka kręcone włoski i jest urocza:)

Gość gość
Piekne jak pac,a pac jak srac ...takie przepiekne dziecko.

Gość gość
"Jedna zauważyła że nawet w chłopięcych ciuszkach widać że to dziewczynka" Niby po czym zauważyła?Jak rozpoznała?

Gość gość
Sluchaj dla kazdej matki jej dziecko bedzie naj, a ta co powiedziala ze twoje ladniejsze to moze i tak myslala ale napewno jej dziecko bylo dla niej fajniejsze i bardziej obledne jak to sie wyrazilas. Mnie sie noworodki nie podobaja i trudno.... ale fajnie ze zauwazylas ze ludzie mowia ci tak z grzecznosci

Gość gość
pewnie że bym chciała żeby cały świat ją zobaczył ale nie publikuję zdjęć w internecie ani swoich, ani tym bardziej dziecka :( przepraszam

Gość fotel
gratulacje , i oby córeczka nie była tak rozkosznie głupiutka jak jej mamusia.

Gość gość
Gdybym 17 lat temu miała internet założyłabym podobny temat. Dziś walczę z rozwydrzoną, chamską 17-letnią gówniarą która prawdopodobnie się puszcza. :O Gdzie popełniłam błąd? :(

Gość gość
Po czym niby rozpoznała że to dziewczynka?

Gość gość
2014-04-03 16:29:48 [zgłoś do usunięcia] gość "Jedna zauważyła że nawet w chłopięcych ciuszkach widać że to dziewczynka" Niby po czym zauważyła?Jak rozpoznała? odp: Cytuję: "takie delikatne rysy, długie rzęsy i oczka zalotne..."

Gość gość
długie rzęsy to i chłopczyk może mieć,delikatne rysy też, oczka też.Hormony nie działają wtedy na wygląd zewnętrzny,twarz, tylko na narządy intymne.

Gość gość
puściła się z żółtym :o

Gość gość
Urocze dziecko ;)

Gość gość
Autorka nie odpisuje czyli jak można było się spodziewać, kolejne prowo. :classic_cool:

Gość gość
ja byłam zaskoczona, jak po pierwszym w miarę ładnym noworodku zobaczyłam drugiego syna, był przepaskudny i tak przez miesiąc nadziwić się nie mogłam skąd ja mam takie brzydkie dziecko, na szczęście zaczął się wyrabiać a teściowa przy pierwszym, tym ładnym synu powiedziała że podobny do taty,a przy młodszym że poszedł w moją rodzinę :D no i się okazało że starszy podobny do mnie a młodszy do męża, a młodszy teraz jest ładniejszy

Gość gość
Dla każdej matki jej dziecko jest najpiękniesze. Miałam koleżanke co urodziła córeczke ale tak brzydkiego dziecka to jeszcze nigdy nie widziałam zresztą nie tylko ja jedna ale ona sie zachwycała jaka jej mała jest sliczna to normalne.