Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę nosić najmniejszego dekoltu bo ojciec mi się w niego gapi

Polecane posty

Gość gość
Własnie ,opinia środowiska najważniejsza ,otóz to .Niech dzieci cierpia ,ważne zeby ludzie dobrze mowili .Nóz się w kieszeni otwiera ! Masz racje,wyprowadz sie najprędzej jak tylko sie da .

Gość gość
patologia

Gość gość
na pewno wali salceson pod twoje zdjęcia, a udało mu się kiedyś uchwycić szyneczkę między udkami ?

Gość gość
Prowo z tym robieniem zdjęcia to tez prowo

Gość gość
TO NIE JEST PROWO, powtarzam. Nie wierzycie, że istnieją tacy ludzie? Może to i dobrze, lepiej nie wiedzieć jak walnięci ludzie są na tym świecie.

Gość gość
"Duzo takich historii slyszałam ze ojciec corki molestował i nikt tego nie widział ! Kuzwa gdzie te dzieci maja pojsc z takim problemem jak wlasna matka nie chce pomóc !" -ja za to słyszałem pisała jedna gdzieś że matki masturbowały swoich małych synków po to żeby im ulżyć.Niby jak mieli erekcję.

Gość gość
18:38 ŁĄŁ !!! to tak można ?

Gość gość
A jak myślisz?

Gość gość
I robił Ci zdjecia przy stole ? Hahhhah :)

Gość gość
tak, ja siedziałam przy komputerze przy stole, i kątem oka widziałam że mi robił. Potem mu powiedziałam żeby przestał, ale potem grzebałam mu w komórce i widziałam że robił ze zbliżeniem na dekolt......

Gość gość
A on siedział na fotelu ? Pisałas ze obydwoje siedzoeliscie przy stole w KUCHNI PRZY OBIEZIE krecisz cos mała

Gość gość
Gdzie ja pisałam że siedział na fotelu? Napisałam w 1 poście że przy jednym stole, ja siedziałam przy kompie, on coś czytał. I tyle.

Gość gość
Jeśli to nie prowo to facet ma cos z głowa , a masz jakies przyjaciółki którym mozesz zaufać ? Lepiej teraz zareagowac niz jak dojdzie dp jakiejs tragedi na prawde

Gość gość
Jakiś wszystkie psychiczne jesteście, to ona lata po domu przy ojcu z gołą d**ą, giry na stół przy nim wywala, cyckami świeci, więc kto tu kogo molestuje? To raczej ona wygląda na niedopchaną :P

Gość gość
A czy dziewczyna nie moze ubrac w lecie nawet małego dekoltu ? W domu tym bardziej powinna czuc sie swobodnie . Kobieta nie musi ubierac się jak zakonnica od stop do głów ludzie nie przesadzajcie

Gość gość
Co nie musi, wasi idole pasterze pustynnego pochodzenia zmuszają kobiety do chodzenia w identycznych workach z których nawet kinol nie wystaje :P

Gość gość
tak, kobieta może tylko golf i długie spodnia a najlepiej strój narciarski, maleńka, kiedyś ci sypnie środek na uśpienie i skowyrnie cię swoim maczugem

Gość gość
Po co będzie usypiał, powie posuń się trochę :P