Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Dlaczego bruneci są nieczuli na fikusne wdzięki

Polecane posty

Gość gość
A dlaczego fiku miku jest p.i.e.r.d.o.l.n.i.ę.t.a?

Gość gość
pocieszę, cię fikuśna, są nieczuli bo się znieczulają :D Na przykład wczoraj widziałem całkiem przystojnego bruneta, przechadzającego się koło miejsca w którym mieszkam. No więc szedł szedł, a przechodząc koło śmietnika, który u nas jest zabudowany, zachybotał się, podrapał po czarnej łepetynie, zatrzymał się, wrócił i... uskoczył w zabudowę owego śmietnika :) Widać było tylko czubek jego czarnej łepetyny i uniesioną ku górze puszkę skierowaną pionowo do dołu :P Po chwili wyszedł ukrył resztę w rękawie, i lekko niepewnym krokiem poczłapał, pewnie szukać fikuśnej, ale chyba nie znalazł i trudno, bo w takim stanie. Dodam, że z ubioru i wyglądu, zwykły przystojny Brunet :D

Gość gość
ile razy można pytać o to samo :o

Gość gość
...ci na szkoleniach sa Uli

Gość gość
podbijam

Gość gość
Może niewłaściwie je eksponujesz?

Myślę, że odpowiednio je chowam, tak by poruszać wyobraźnię, w końcu gustuję w brunetach - facetach z wyobraźnią ;)

Gość zalew
ale jak np: ich prowokujesz? gdy widzisz tego upatrzonego bruneta to co robisz żeby zatrzymali na tobie dłużej wzrok?

Gość zalew
Chyba nie doczekam się odpowiedzi. Forumowiczka nas opuściła? A szkoda bo jestem brunetem i chciałem coś na ten temat się dowiedzieć.

Gość gość
Ja wczoraj widziałem cię w pracy i na twój widok, stanął mi, a ty w tym samym czasie popatrzyłaś się na moje krocze. Było mi trochę głupio ale do teraz się zastanawiam czy ty to zauważyłaś?

uśmiecham się do niego patrzę na niego przechodząc obok niego nie idę normalnym chodem, tylko seksownym ;)

Gość gość
oni mają w d***e takiego paszteta jak ty, zrozum to wreszcie

Gość zalew
Widziałem cię, dzisiaj, wczoraj i jutro będe cie widzieć :) Zawsze patrzysz mi w oczy i się uśmiechasz. Naprawdę twój chód, może doprowadzić do orgazmu. A tak z ciekawosci, w co byłaś ubrana wczoraj od pasa w dół?

Gość zalew
Co byś chciała żebym zrobił - rzucił się na ciebie, wyznał ci miłość a może jeszcze coś innego? Po prostu nie wiem jak mam zareagować.

Gość kalafiorusss
Nie tylko bruneci sa nieczuli na fikuśne dźwięki. Na fikuśnie dźwięki nieczuli są WSZYSCY oprócz piegowatych holendrów o włosach koloru gnijącego liścia i skórze tak białej, że aż przezroczystej. No, ale nie wszyscy mają dobry słuch.