Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w ciąży a muszę bawić się w takie rzeczy

Polecane posty

Gość gość

Nie pytajcie dlaczego, wiem, że to jedyne wyjście, na niego to podziała (kilka lat temu sprawdzone). Ja już nie mam siły... Muszę, dosłownie muszę wzbudzić w mężu choć trochę zazdrości... Jestem w ciąży, więc zadanie jest nieco utrudnione. Nie chcę jakiś dziwnych zagrań. Zależy mi tylko na tym by sobie uświadomił, że jest ktoś komu na mnie zależy, że się troszczy itp. Pomóżcie proszę bo jak tak dalej pójdzie do do końca ciąży w jakąś depresję wpadnę. Od razu powiem, że rozmowy nie wiele dały. Skutkują na 2-3 dni. Macie jakieś mało "drastyczne" pomysły?

Gość gość
Baw sie w kochankow to jak dziecko urodzisz to maz napewno zazada badan DNA

Gość gość
Oj tam, żądać to se może. Może też sobie zrobić takie badania. Przecież autorka wątku jest niewinna. x Ja bym kupiła sobie kartę na telefon, zapisała sobie ten nr w komórce jako np. Krzysiek. Następnie wzięła jakiś stary aparat, poszła do wanny na długą kąpiel z bąbelkami i wysłała jakiegoś dwuznacznego smsa do siebie. Jak brzbęknie sms w twojej komórce (tylko musi być dość głośno nastawiona, żebyś słyszała z łazienki) to poproś męża żeby ci przeczytał. Tylko sms nie może być zbyt dwuznaczny, bo się twój małżonek jeszcze zniechęci. W razie czego bardzo łatwo udowodnisz, że to podpucha, jakby się za bardzo przejął.

Gość gość
hmmm, nie wiem za bardzo po co (twoja sprawa), ale bedac w ciazy to tylko wzbudzisz podejrzenie, ze to nie jego dziecko. poza tym zakochany po uszy w kobiecie w ciazy z innym jest malo wiarygodny. pamietam, jak bylam w ciazy, to jakos nikt mnie nie podrywal, a normalnie to owszem. baba w ciazy to nie wenus z milo ;).

Gość gość
Wez sie za robote a nie bzdury wymyslasz,rob tak dalej a twoj facet kopnie cie w tylek i po sprawie.ile ty masz dziewczyno lat zeby w takie rzeczy sie bawic