Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupić przyjaciółce na 30stce urodziny?

Polecane posty

Gość gość

Mamy proszę o radę. Moja przyjaciółka kończy w kwietniu 30 lat. Okrągłe urodziny i dlatego chciałam jej dać jakiś "lepszy" prezent. Na początku miałam jej włożyć w kartkę urodzinową w kopertę 300zł żeby sama sobie coś kupiła, co jej się będzie podobać. Natomiast nasza wspólna znajoma, która też na tych urodzinach będzie powiedziała mi ostatnio, że lepiej dać prezent niż pieniądze, a ja nie mam pojęcia co jej kupić, proszę o jakieś pomysły. Od razu odpowiadam na pytanie: przyjaciółka nie ma jakichś specjalnych zainteresowań.

Gość gość
perfumy albo bizuterie :)

Gość gość
portfel, perfumy.

Gość gość
perfumy byłyby chyba dobre. podajcie nazwy jakichś które wam się podobają :) ja od lat kupuję Guerlain L'instant magic a nie chcę żeby pachniałą tym samym. Na zmianę kupuję jakies tansze. m in. Paradise Oriflame. Napiszcie nazwy jakichś droższych, które wam się podobają, bo ja aż tak na perfumach to się nie znam.

Gość gość
idz do douglasa. tam bedziesz mogla powachac itd. lepsze to niz kafeteria. mze byc tez piekna bizuteria. to twoja przyjaciolka, wiec znasz ja lepiej od nas:)

Gość gość
Oj perfum bym nie kupowała, bo to zbyt ryzykowne, każdy ma inny gust. Już lepiej jakiś dodatek, np. elegancki zegarek bransoletka, jakaś broszka, apaszka. Łatwiej coś dopasujesz do jej stylu, który znasz.

To jest Twoja przyjaciółka,znasz ją wiec wyborze prezentu nie powinnaś mieć problemu ;) Moim zdaniem za 300 zł można przyjaciółce wykupić zabiegi w spa - niech się kobieta zrelaksuje :D lub bon upominkowy do kosmetyczki,fryzjerki,manicurzystki . Jeśli nosi biżuterię to kolczyki,bransoletkę ?

Gość gość
kup jej wibrator - nie żartuję, jestem kobietą 33 lata. ja dostałam wlaśnie taki prezent od przyjaciółki na 30stkę (mam męża) i to super sprawa :)

Gość gość
Możesz też jej kupić zestaw relaksacyjny: bardzo dobre wino, belgijskie czekoladki, zestaw jakiś do kąpieli typu sól, olejek itp. i aromatyczną świecę. Może to być też jako dodatek do głównego prezentu.

Gość gość
Dziękuję wam za wszystkie posty :*

Jak coś pamiątkowego, to może biżuterię? Miałyśmy ostatnio podobne wyzwanie, 2 kumpele kończyły 35 lat i kupiliśmy jednej bransoletkę, a drugiej naszyjnik z serii Beads z Apartu. Seria jest srebrna z przywieszkami ze szkła z Murano (to jedna z wysp atolu weneckiego, słynna z wytwórni szkła właśnie). Bardzo duży wybór konfiguracji kolorystycznej jest w sklepie internetowym Apartu, na przesyke czekałam 48h - zawierała także etui na biżuterię i torebeczkę prezentową.

Gość gość
Trumnę albo miejsce na cmentarzu - młodośc juz za nią, teraz z górki.

Gość gość
Perfumy zdecydowanie nie, kosmetyki też raczej nie chyba że wiesz czego używa. Czy lubi kawę albo herbatę? Jeśli tak to kup ładną filiżankę ze spodkiem do tego dobrą herbatę czy kawę i już.