Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym żeby było inaczej. Bałam się i nadal boję się o swoje życie. Przepraszam i proszę o pomoc. Jak zrobić to żeby nie ranić siebie i innych i normalnie żyć.?

Gość gość
co ci sie stalo?

Gość gość
Nie mogę się powstrzymać, nogi mi się same rozkładają.

Gość gość
Często próbując się chronić odwracałam się od innych lub nie udzielałam pomocy bo wiem że np. pieniądze które posiadam nie są moje i mój tata nie byłby zadowolony (niewiele posiadam). Nie radzę sobie z nauką i staram się sobie pomóc w niesprawiedliwy sposób. Ściągałam przepisywałam sprawozdania od koleżanek, nawet nie mam aparatu żeby zrobić sobie zdjęcia z zajęć a koleżanki pomagają i wystawiają swoje zdjęcia na facebooku tylko że są bardzo nie wyraźne. Zraniłam wiele osób i nie potrafię przeprosić. Nie wiem czy radzę sobie z czymkolwiek i czy ze mnie jeszcze coś będzie.

Gość gość
O k****, ameba jakaś, jednokomórkowiec, chce się zabić bo nie ma aparatu, a zdjęcia koleżanek są niewyraźne :D

Gość gość
Nie chcę się zabijać boje się o kręgosłup, o pieniądze, że będę głodna i nie będę mogła się uczyć a i tak nie bardzo zawsze wiem jak się uczyć, no i żeby przy tym nie ranić innych :(

Gość gość
Idź do lekarza, to jakaś schizofrenia chyba, nawet na pewno :P

Gość gość
Do psychologa czy do psychiatry raczej?

Gość gość
Psychiatry, nie obejdzie się bez mocnych tablet, może nawet elektrowstrząsów :-o