Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość23

kiedy test ciążowy?

Polecane posty

Gość gość23

czy test ciążowy w 23 dniu cyklu przy cyklach 28dniowych da miarodajny wynik?

Gość gość
nie. czekaj do 28dnia

Gość gość
oczywiście, że nie

Gość gość23
Czyli że nawet jak mi wyszedł negatywny to i tak ta ciąża może być? Strasznie się martwię... Uprawialam sex bez zabezpieczeń a dwa czy trzy dni później pojawił mi się przejrzysty śluz. Niedawno odstawilam antykoncepcje hormonalnai i myślałam że tak odrazu się nie zajdzie, ale naczytalam się ze mozna zaciazyc odrazu. ..

Gość gość
Nie wiem. Ale skoro negatywny wynik to raczej za tydzień się nie zmieni i nie znajdziesz w cionze, tylko wsrzymaj się od seksu.

Gość gość
Test robimy w dniu spodziewanej miesiączki (chyba że przyjdzie okres to wiadomo że nie musisz), jeśli zrobisz w 23 dniu cyklu to na 99,9 % wyjdzie Ci negatywny nawet jeśli będziesz w ciąży...

Gość gość
oczywiście, że mimo negatywnego testu możesz być w ciąży, poza tym akurat przy odstawieniu tabletek bardzo szybko może sie pojawić owulacja i wszędzie sie o tym trąbi, więc dziwne że nie słyszałaś

Gość gość23
usłyszałam o tym kiedy zaczęłam się o tym interesować, wcześniej tylko slyszalam -- nie bierz tych tabletek bo bedziesz bezplodna, kobiety latami zachodzą w ciążę po tabletkach. Echh.... prawie codziennie był sex bo chcieliśmy się jeszcze nacieszyć, no to się nacieszyliśmy :/ dopiero co dostałam pracę, a w mojej mieścinie to chyba cud... to nie dobry czas na ciąże

Gość gość
Czy test jeden dzień przed spodziewana @ da prawidłowy wynik, czy nadal nie można mu wierzyć???