Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne pojebane zachowanie ludzi

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś z Was miał lub ma podobnie ? Wygląda to tak że poznaję jakąś osobę z którą rozmawiam spotykam się spędzam wolny czas, ta osoba z własnej inicjatywy do mnie pisze i zachęca do spotkań. Po jakimś czasie kontakt się urywa a później olewka, jak piszę do takiej osoby to odczytuje wiadomości ale nie odpisuje...no co k***a jest ? Miałem tak już trzy razy w życiu z takimi osobami. Ostatnio miałem taki przypadek w szkole wieczorowej, poznałem tam taką dziewczynę parę lat starszą ode mnie. Ona ciągle mnie zagadywała i ciągle coś wymyślała, później kontakt powoli ucichnął a teraz mnie unika, w ogóle nie pisze nie odzywa się udaje że jej nie ma. Znajomy z pracy to samo, jeszcze go podwoziłem do pracy bo miałem po drodze, dziękował zawsze pogadał, pisał czy nie idziemy na piwko po pracy i takie tam a jak się zwolniłem to kontakt się urwał. Piszę do niego a on nie odpisuje, totalnie nic cisza k***a i tak od miesiąca. Czemu ludzie się tak zachowują o co chodzi ? to ze mną jest coś nie tak ?

Gość gość
pewnie nie przyjemnie c***achnie z od,bytu

Gość gość
Proste bo byłes im po cos potrzebna , znajoma ze szkoły wieczorowej zagadywała Cie zeby miała od kogo odpisac itd. A kolega z pracy bo go podwoziłeś i byłeś mu potrzebny .

Gość Naattallia
Wypisz wymaluj moja sytuacja. Ja też tak miałam dość często w życiu ale teraz już nie jestem taka naiwna. Jak ktoś mnie olewa to momentalnie zrywam kontakt a później jak taka osoba coś chce co mnie już dla niej nie ma i nie będzie. Nie przejmuj się, ludzie to najgorsze co mogło się przytrafić na tej planecie.

Gość gość
też pomyślałam jak poprzednicy, byłeś im przydatny to się kolegowali, nie jesteś potrzebny to o tobie nie pamiętają