Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plastry evra

Polecane posty

Gość gość

pytanie do pań uzywajacych plastry-w czwartek dostałam miesiączkę i przykleiłam pierwszy plasterek.kiedy przypada dzień zmiany?w czwartek czy piątek?w ulotce pisze o 8 dniu,a na forum czytałam ze to zawsze będzie dzień przyklejenia tego pierwszego.

Gość gość
Ja jak przykleilam np w srode to zawsze w srode zmienialam. Tak mi ginekolog kazal

Gość gość
dzięki.w ulotce pisze ze w osmym dniu,czyli w piątek.

Gość gość
ja zawsze przyklejam w tym dniu, w jakim miałam miesiączkę, dostałam w sobotę, więc u mnie to sobota. w sumie pytałam tu kiedyś na forum o to, bo ta ulotka mnie zmyliła, odpowiedziano mi tak samo, że zmienia się w tym samym dniu co miesiączka.

Gość gość
no właśnie,bo mnie tez ulotka zmyliła,byłam pewna ze to dzień miesiączki.dlatego wolę spytac

Gość zaplastrowana
Ja dziś przykleilam pierwszy plasterek.Dziewczyny myslcie logicznie.Obie odpowiedzi sa prawidlowe.I ta ze w tym samym dniu kiedy dostalo się miesiacki i ta ze w osmym dniu.Wystarczy policzyc.Ja dostalam okres dziś(czwartek)więc plaster będę nosic : 1.czwartekk(czyli dziś)2.piatk 3.sobota 4.niedziela 5.poniedziałek 6.wtorek 7.sroda w osmym dniu czyli w czwartek zmieniam plaster na nowy.Wszystko gra:-)