Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidzę pedałów i jestem z tego dumny!!!

Polecane posty

Gość gość

Jak ja nienawidzę pedałów. To są ludzie z chorobami psychicznymi, którzy na siłę wmawiają sobie, że są zdrowi. Ale OK niech se robią co chcą, ale po co od razu parady organizować, czy ja się chwalę, że jestem hetero? Obawiam się, że niedługo będę się musiał wstydzić swojej orientacji!!!

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
geje sa zdrowi, natomiast ty potrzebujesz psychiatry

Gość gość
nie ze bym nawidzila ale nie uznaje tego i uwazam ze tacy ludzie sa chorzy zdania nie zmienie

Gość gość
Każdy psychiatra to powie gejostwo to choroba i tyle, nie ma sie co oszukiwać :/

Gość gość
no i co z tego?

Gość gość
Ci którzy emancypuja swoją tożsamość w paradach domagając się nienaleznych im praw na pewno zdrowy k/urwa nie jest! Jak chce mieć taki jeden pedał z drugim dziecko to niech je sobie szmaciarz jeden z drugim zrobi to mu to prawo przyznam. Podłączam się do apelu autora.

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mam wśród znajomych psychiatrów i psychologów, wszyscy zachęcaja w róznych kampaniach do akceptacji gejów i lesbijek, dla nich to nie jest żadna choroba a inna orientacja i tyle

Gość AaliyahHaughtonnnnn
nie szanuję ludzi którzy nienawidza innych za inność, sto razy bardziej wole homoseksualiste niż tak pałajacych nienawiścia ludzi jak autor

Gość gość
to nawet śmieszne nie jest... jak można pisać takie brednie, nie mając zielonego pojęcia o życiu i świecie... sami jesteście ***** wyrażając się w ten sposób o innych osobach. Geje zaglądają Wam do łóżek i wtrącają się w życie? myślę, że nie, to i Wy nie róbcie tego, bo skoro nie macie uzasadnionych argumentów to nie obrażajcie innych, weźcie książkę do ręki jeden z drugim i poczytajcie trochę, a może poszerzą się Wam troszkę horyzonty i gwarantuję, że każdy z Was poczułby się co najmniej głupio w konfrontacji face to face na argumenty, bo pisać bzdury anonimowo to każdy potrafi, a jeśli mielibyście się wypowiedzieć publicznie "na żywo" zapomnielibyście języka w gębie I NIKT NIE MIAŁBY NIC DO POWIEDZENIA, JESTEM TEGO PEWNA !... CIEMNOGRÓD!!!!

Gość gość
śmieszna jesteś, z gejami jest jak z murzynami, on powie na ciebie białas i jest spoko, ale ty powiesz na niego murzyn i nagle jesteś rasistą...

Gość gość
to po ch*j wychodzą na ulice?

Gość gość
z tego co mi wiadomo to żaden murzyn nie obraził się za "murzyna" , ewentualnie za " czarnucha" bo to jest rasistowskie jeśli już...

Gość gość
ciebie też mogę zapytać po ch** wychodzisz na ulicę??????? skoro jesteś wrzodem na zdrowym organizmie narodu to siedź w domu i nie siej fermentu na portalach, bo to do niczego nie prowadzi

Gość gość
Skrzypnij się i chodźmy na ulice. Ogłośmy całemu światu, że jesteśmy hetero

Gość gość
dajcie spokój z tymi pedałami!

Gość gośćwawa
Nienawidzę pedałów i całego środowiska lgbt, rozstrzelałabym najchetniej.

Gość gość
idioto CHODZI O PARADY RÓWNOŚCI, a nie chodzenie po ulicy

Gość gość
Siema, jestem gejem i może się wypowiem. Po pierwsze: nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka. Są geje i są pedały, które się ze sobą obnoszą, akcentują swoją inność itp. Po drugie: nawet nie wiecie ile gejów jest w waszym najbliższym otoczeniu. Więc nie radzę WAM obnosić się ze swoją nienawiścią, bo może to niektórych jako ludzi urazić. Tak samo jakbyście chodzili i ciągle mówicie, że nie lubicie Żydów (też nie lubię btw, ale nie znaczy to, że trzeba to każdemu mówić) , nasze poglądy nasza sprawa. Szanuję poglądy ludzi i je akceptuję, nawet jeśli się z tym nie zgadzam. To jest tolerancja. Garstka ludzi idzie ulicą i skanduje różne hasła, niektórzy dziwnie ubrani - parada. Ta garstka tworzy gejom i innym wizerunek - nie sugerujcie sie tym. Większość ludzi LGBT nie chce się ze sobą obnosić i nie zgadza się z tym, co wywrzaskują na paradach. To wszystko jest na siłę. Wciskanie "tolerancji" na siłę. To NIE JEST tolerancja Zrozumcie ludzie!

Gość gość
Popieram autora! Zamiast sie leczyć to na sile próbują wmówić ludziom ze sie tacy urodzili.

Gość gość
Jestem hetero i z szacunkiem sciskam dłoń panowi homo z wypowiedzi powyżej. Tak, takich jak Ty jestem w stanie akceptować tolerować a nie krzykaczy drących mordy na ulicy. Mój post jest tu wyżej też o waszej emancypacji i chęci potomstwa, tego nie rozumiem i mnie to wqrwia

A ja mam kolge który jest gejem, jest miły sympatyczny, bardzo kulturalny, o wszystkim można z nim porozmawiać i lubie go najbardziej z wszystkich moich kolegów a Ci co te bzdury o gejach piszą pewnie nawet nigdy nie z żadnym nie rozmawiali. A najlepsze jest to że geje są strasznii, okropni a lesbijki pewnie już nie, oj ludzie...

Gość gość
nie rozumiem, to znaczy że nie lubisz jeździć na rowerze??

Gość Anonim

Pedał to pedal Nie wyobrażam sobie sytuacji widzieć ich na ulicy, powinni ich zamykać w więzieniach Nawet Oskar Wilde odsiedział swoje, choć byl sławnym człowiekiem, no ale Pedalem w tym samym czasie  Zero praw dla pedalstwa!!!!!!

Gość kumpela geja

seksuolog mówił znajomemu gejowi że homoseksualizm powstaje jak matka jest w ciąży i ma coś nie tak z hormonami to potem to wpływa na orientacje dziecka

Gość gość
5 godzin temu, merkaba napisał:

juz udowodnili ze maja uszkodzone geny 

Kopiesz dołek polskiemu kościołowi katolickiemu - dziękuję 

Gość Jamniczek22

zgadzam się