Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak żałobę przeżywa mężczyzna ?

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest stracić żonę lub męża ? Ile trwa żałoba po żonie ? Jak przeżywa ją letni przystojny mężczyzna, który ma 6 letniego syna, jego żona zmarłą tragicznie w wypadku 4 lata temu.

Gość gość
Jak przeżywa ją 35 letni mężczyzna.

Gość gość
ON CIE K***A NIE CHCE

Gość gość
Jak kocha to przeżywa

Gość gość
wogole nie przezywa , jesli sie natrafi pierwsza lepsza k***a to za nia poleci , tak zrobil moj ojciec po 3 miesiacach od smierci mamy , a na cmentarzu pomnik calowal , k****arz stary

Gość gość
dodam ze ma 70 lat a nadal h**em mysli

Gość gość
No bez jaj ludzie! Każdy przechodzi żałobę indywidualnie. Każdy potrzebuje czasu.Jedni więcej, drudzy mniej, a trzeci.... nigdy nie potrafią pokochać "tej innej". Takie ich prawo.

Gość gość
On dalej nie ruszył rzeczy po niej, są jej zdjęcia. Nie wiem od czego to zależy czasami jest ok, a czasami jest taki nie obecny. Opiekuje się czasami jego synem.

Gość gość
Widzę, że chyba ci się podoba i chciałabyś żeby zwrócił na ciebie uwagę. Ciężko będziesz miała. Ale nie dziw się. Może się pogodził z jej śmiercią, ale ma z nią syna. I bardzo możliwe, że patrząc na niego on myąli o niej, że ona syna juz nie przytuli, że nie widzi jak rośnie. Poza tym dziecko dziedziczy cechy po matce, więc sam wygląd syna, jego ruchy, mimika może mu przypominać żonę. Dlatego taki nieobecny się robi. Zdjęcia zostawił z dwóch powodów, bo ją kochał i tęskni i ze względu na syna, żeby syn miał poczucie, że mama z nim jest.

Gość gość
Wali konia i po żałobie .

Gość gość
Myślę, że bardzo ją kochal i kocha

Gość gość
Tak. Ja się w nim zakochałam. Jego syn ma po niej oczy i uśmiech. No i chyba charakter, bo on nie jest uparty, a jego syn strasznie. Tylko on tak siedzi zamyślony aż jego syn nie przyjdzie jak przychodzi to zaraz idze do niego go przytulić i nagle się zmienia uśmiecha się do malucha.

Gość gość
autorko czytałam Twoje watki i Twój facet nie zachowuje sie normalnie, bo pograża w tej załobie syna, zabiera mu beztroskie dzieciństwo, to juz nie jest normalna żałoba a jakas psychoza

Gość gość
Dziecko jest normalne, radosne, jest pod opieką psychologa Chodzi do szkoły.

Gość gość
w*********j stąd idiotko ile razy jeszcze założysz taki temat lecz się kretynko i odp*****l sie od tgeo faceta i jego dziecka, jesteś natrętna, nachalna i facte cie nie kocha i nigy nie pokocha, daj mu żyć kretynko