Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykończę się albo

Jak wyleczyć się z obsesji na punkcie dziewczyny, która nawet nie jest moja?

Polecane posty

Gość wykończę się albo

Po prostu spotykaliśmy się jakiś czas i nie wyszło, a teraz mam na jej punkcie obsesję i chorobliwą zazdrość, chciałbym poczuć się wolny.

Gość gość
a czemu nie wyszło? może jeszcze wyjdzie

Gość wykończę się albo
Nie, na pewno nie wyjdzie, to już jest zakończone, ona definitywnie dała mi to do zrozumienia. Trzeba żyć dalej, tylko nie umiem.

Gość Taki_jeden_964
Nauczysz się, ja musiałem.

Gość gość
1.napisz scenariusz w ktorym jestescie razem i zle sie to dla ciebie skonczylo.kobietom jest z tym latwiej, bo faceci potrafia skutecznie nasrac w zyciu 2.nikt nie jest doskonaly, poszukaj u niej jakis cech ktorych nie znosisz i ktore uprzykrzaja zycie 3. na pewna cos zyskujesz nie bedac z nia (kasa, czas wolny, hobby).docen to

Gość gość
ale co ci powiedziała? kobiety sa dziwne, mi moja też mówiła że nie chce ze mną być a tęskniła i chciała

Gość gość
nie wiesz co bedzie za pol roku, rok, dwa....mozesz zatesknic za czasem kiedy byles wolny i zalowac ze wogole weszles w zwiazek z nia Pan Bog daje ludziom rozum i wolna wole zeby robili glupstwa ktora zaspokajaja chwilowe zachcianki a potem daja w leb, a ma wobec nich dlugodystansowy plan ktory poczatkowa nie smakuje, ale potem wychodzi na dobre

Gość wykończę się albo
Powiedziała, że nie możemy być razem i z tego nic nie wyjdzie. Potem pisałem do niej jeszcze kilka razy w odstępie kilku tygodni i nawet nie raczy mi odpisać. Nie ma się co oszukiwać.

Gość wykończę się albo
Wobec dzieci z Afryki, które od urodzenia głodują, cierpią i umierają Pan Bóg też ma długoterminowy plan, który im wyjdzie na dobre?

Gość gość
a co mają do tego dzieci z Afryki ...?

Gość gość
O czym w końcu jest ta dyskusja ?

Gość wykończę się albo
Nie no bo jeśli Bóg ma dla mnie plan dzięki któremu będę czuł się tak świetnie jak one no to za*ebiście.

Gość gość
w dlugoterminowym planie chodzi tu o kwestie wyboru.albo rybka albo akwarium bede z kims lub rezygnuje z niego.Z obydwu wyborow sa rozne nastepstwa, ktore widac dopiero po czasie.nieraz zycie samo wybiera, tak jak z tym ze sie zostanie porzuconym

Gość gość
nieraz dostac kosza to szczescie, nie zmarnuje sie zycia z nieodpowiednim czlowiekiem, chociaz se zdaje ze to xiaze z bajki w tej chwili i ryczy jak bobr

Gość wykończę się albo
Te rady są nieocenione. Jest mi coraz lepiej.

Gość gość
czuje ze bede miec wkrotce podobny problem, z tym ze ja jestem kobieta.ww rady sa mojego autorstwa, mam nudna mechaniczna prace przy maszynach, wymyslilam sobie calkiem ciekawy scenariusze 2 , powem ci ze ten w ktorym nie zostalam porzucona skonczyl sie tragicznie, a ten drugi w ktorym dostalam kosza-calkiem spoko

Gość gość
Wy macie lepiej nie ta to inna szybko zapomnisz :)