Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tęsknię za nim

chciałabym żeby mój facet był jak mój Eks:(

Polecane posty

Gość Tęsknię za nim

Brakuje mi mojego Eks, teraz widzę wyraźnie, że był ideałem dla mnie. Niestety kilka lat temu spieprzyliśmy to, teraz mamy 2 osobne światy, on żonaty, ja zamężna... oboje nie mamy jeszcze dzieci.. Udało nam się porozmawiać internetowo, po-korespondować i wyjaśnić wszystkie niesnaski z przeszłości. Mój obecny facet jest pewny siebie, źle mnie traktuje, widzi tylko czubek własnego nosa, jest nieczuły i zimny, za nic ma moje łzy wylewane przez niego..mój mąż. Mój Były był jego przeciwieństwem, czuły, kochany, nigdy nie dał mi się przez niego smucić, zawsze był zdołowany jak był źle i się kłóciliśmy, poza tym nie liczyły się dla niego spotkania towarzyskie, koleżanki, był domatorem. Wtedy tego nie doceniałam, bo byłam młoda i chciałam się wyszaleć, złościłam się że przez niego muszę siedzieć w pokoju... Teraz marzyłabym o takim facecie... Mój obecny facet ma się za przystojniaka, uważa że jest z******ty, jego pewność siebie jest niesmaczna. Nawet ja jako kobieta nie jestem tak pewna siebie, choć bardzo ładna i atrakcyjna.. mój Eks chował się w tłumie, nie szukał poklasku czy adoracji..

Gość Tęsknię za nim
byłam dla niego ważna i czułam to. Teraz przy mężu nie czuję.. Czasem chcę cofnąć czas i spróbować od nowa..ale już się nie da.. Kocham Cię mój Ideale z przeszłości..

Gość nie chcę nic mówić ale
Klasyk ;) No ale cóż, takie życie. Niestety mądrych kobiet jest niewiele...

Gość gość
To czemu wyszłaś za takiego palanta?

Gość Tęsknię za nim
Właśnie, jestem głupia... Nie będzie drugiej szansy

Gość Tęsknię za nim
Nie wiedziałam, że jest taki, krótki staż, po 1,5 roku, zakochana byłam i zdesperowana chyba, 25 lat..myślałam że złapałam Pana Boga za nogi:(

Gość Tęsknię za nim
Chciałabym nadmienić że w moim Byłym nie zakochałam się od pierwszego wejrzenia, ale po 2 dniach przyjaźni przyszedł czas na "kocham cię", które po prostu się czuło..:)

Gość gość
dobrze Ci tak. Zamiast cieszyć z tego co miałaś to wolałaś innego,egocentrycznego fagasa. A teraz sie dziwisz,że ma Cię w d**ie. Widocznie wy baby to naprawde lubicie!

Gość gość
Jak długo jesteście po ślubie?

Gość Tęsknię za nim
ma wspaniałą duszę... nigdy bardziej z nikim się nie rozumiałam.. i już nie zrozumię

Gość nie chcę nic mówić ale
Gdzie się podziały mądre kobiety? :o

Gość Tęsknię za nim
po ślubie 5 lat.. Mądrych kobiet raczej nie znajdziesz na kafeterii...my tutaj mamy problemy

Gość Tęsknię za nim
Wiem że on mnie też ciągle kocha..napisał mi to nie raz:)

Gość gość
Czyli masz 30 lat i spaprane życie. :-(

Gość Tęsknię za nim
lewis ... Boże co za debil z Ciebie..dno, załamka

Gość Ludmiła Nieputin
💤

Gość gość
Czemu rozeszłaś się ze swoim "ideałem"? Wiesz ludzie tu piszą niemiłe rzeczy na Twój temat, ale z Twojego opisu można wywnioskować że będąc w związku z eks pragnęłaś macho. Jeżeli z tego powodu to trudno, teraz masz swojego prawdziwego faceta

Gość gość
mam i żałuję....Ten wątek właśnie wyraża jak mi przykro i jak nie doceniałam tego co miałam

Gość gość
a ja docenialam to co mialam, ale on mnie w koncu nie docenil i przestal chciec i teraz sie mecze jak autorka. mi tez napiszecie, ze sama sobie jestem winna i mam to czego chcialam? :(

Gość Tęsknię za nim
Widzisz, czujesz się niedoceniona, to zupełnie jak ja teraz przy moim facecie..:(

Gość gość
ja pisalam o bylym, on mnie zostawil :( to juz prawie 7lat, a ja nadal czuje to samo :(

Gość Tęsknię za nim
a masz teraz kogos?

Gość kochanica niedoszła
to ja się dopisuję! kiedyś starał się o mnie niesamowity facet. ja wtedy byłam bardzo młodziutka i niedoświadczona. nigdy nie byłam w związku. on nie był nachalny, przyjaźniliśmy się. ja byłam tak niepewna siebie, że nawet nie przyszło mi do głowy, że mogę się komuś podobać! nie myślałam o nim jako o partnerze. x no i pojawił się on- typ maczo, chociaż ja nigdy tak na nikogo nie patrzyłam. on wiedział czego chce. chciał mnie. zdobył mnie tym. i szybko pożałowałam. typ egoistyczny, zdobywca. moja samoocena sięgnęła dna. pierwsze oczarowanie minęło. i nagle- jak piorunem- kocham przyjaciela! nigdy niczego takiego nie czułam. byłam zaskoczona, że można coś takiego czuć. zdałam sobie sprawę, że do maczo nigdy czegoś takiego nie czułam. x wyznałam mu miłość, przeprosiłam że go nie doceniłam. x ale bach! czas zrobił swoje. przyjaciel jest już z kimś związany, dziecko w drodze. podobno wpadka. x a ja? codziennie żałuję. czemu było się takim głupim? jak zapomnieć? między nami nawet nic nie było nigdy. nawet pocałunku, tylko przytulenie, wyznanie uczuć i jdenocześnie płacz, że za późno, on też żałuje, że tak się potoczyło. ale jest odpowiedzialny, będzie próbował stworzyć dziecku dom. x a ja? jak zapomnieć... odrzucam wszystkich mężczyzn juz od dawna. nie potrafię o nim zapomnieć. .. zamiast nie myśleć o tym to codziennie mam ochote do niego napisać, zadzwonić... odcięliśmy kontakt, żeby było łatwiej... ale nie jest... jestem taka nieszczęśliwa.

Gość gość
Większość kobiet ma tak jak ty nie potraficie docenić dobrych facetów nie wiem co ci poradzić lepiej daj mu żyć szczęśliwie z inną skoro nie potrafiła docenić tego co miałaś

Gość gość
Autorko, a dlaczego zerwałaś z tym eks? kochanica niedoszła -Czym różni się Twoje uczucie do jednego i drugiego?

Gość gość
Zerwałam, nie zerwałam..Wyjechałam bo musiałam a potem już się potoczyło..

Gość gość
czyli musiałaś wyjechać, więc i tak nic by z tego nie było

Gość gość
współczuję :(