Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhh smutno

moze mi ktos pomoc

Polecane posty

Gość ehhh smutno

Hej dzieeczyny mam pytanie kochal sie z chlopakiem dwa dni po olresie a okres mialam od 25 do 29 wczesniejszy okres mialam od 18 do 23 m okres nieregularnie i chciala bym sie zapytac czy moglam miec wtedy dno plodme dodam ze moj chlopak z ktorym bylam zostawil mnie zaraz po nocy spedzonej razem i teraz sie martwie

Gość gość
ale jakiej pomocy oczekujesz?

Gość ehhh smutno
Czy jest prawdopodobne ze moglam zajsc w ciaze po okresie jesli on sie do mbie bie odzywa ani slowem moze byc cos na rzeczy

Gość gość
jesli nie zabiespieczyliscie sie to zawsze jest szansa na ciaze

Gość gość
jesli cykle sa nieregularne, nie mozna dokladnie przewidziec momentu owulacji........ryzyko ciazy jest minimalne ale nie mozna jej wykluczyc

Gość gość
No niestety nikt Ci tu nie może za bardzo pomóc. Dni płodne trudno określić, jak masz nieregularny cykl. Musisz poczekać jakiś tydzień, dwa i zrobić test. Ale teoretycznie dwa dni po miesiączce nie zaszłaś.

Gość ehhh smutno
Moze mi ktos pomoc

Gość ehhh smutno
Bede musiala poczekac i zrobic test mam nadzieje ze to sa tylko moje przypuszczenia

Moim zdaniem mało prawdopodobne, ale możliwe. A że on się nie odzywa - no nie ma co się oglądać za siebie. Wiem, że łatwo powiedzieć, ale życie toczy się dalej, szkoda czasu.

Gość gość
Czyli mozliwe jest ze moge nie byc w ciazy bo on doszedl nie we mnie ale nie eiem pozniej nie uprawialismy sexu tylko no wiecie