Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noże z biedronki

Polecane posty

Gość gość

Kobitki ;) wczoraj podczas zakupów znalazlam w biedronce noże ceramiczne. 25zł- myśle sobie pewnie ściema, tepe jak cholera albo ogólnie do kitu. Muszę przyznać, ze wzięąłm jeden a potem.... wróciłam jeszcze po 3 ( w tym 2 zestawy). Są ekstra!!! Moje fiskarsy się przy nich chowają. Piszę, bo nie ma jak ich wypróbować w biedronce, więc jak ktoś chciał kupić a bał się, ze są do kitu to ja polecam ;) Robiłam nawet test na ręku męza- i włosy goli jak brzytwa :D

Gość gość
Też uważam , że są fajne ale niestety miękkie. Już przy dwóch mam powyginane końcówki. (tych takich mniejszych). Ale ogólnie też polecam

Gość gość
ja wczoraj się dowiedziałam, ze sasiadka ma takie... od roku i jest bardzo zadowolona :D a gotuje na okragło i noze jak nowki niesmigane :D

Gość gość
Ja tez takie mam ! Juz z pół roku używam je regularnie ( mam 4 w róznej wielkości) i nadal są mega ostre !! ja polecam zdecydowanie !

Gość gość
Dzieki za ten temat! Własnie się zastanawiałam czy kupic, bo są strasznie tanie jak na takie noże. Aaaaaaaaa lecę do biedry! :D

Gość gość
Czy chodzi o te noże które były jakiś czas temu i ciągle mozna znaleźć niedobitki czy była jakas nowa promocja?

Gość gość
nie wiem czy niedobitki. Ja zobaczyłam je dopiero wczoraj i było ich duzo. Chyba, ze do ans z opuźnieniem przychodza- nie wiem ;P a to by bylo mozliwe, bo mieszkam na zadupiu

Gość gość
do kiedy beda te noze wiecie?