Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olek8619

Aqua Aerobik Dąbrowa Górnicza basen Sztygarka

Polecane posty

Gość Olek8619

Witam wszystkich. Chciałam spytać czy któraś z pań była w ostatnim czasie na zajęciach Aqua Aerobik w Dąbrowie Górniczej na basenie Sztygarka? Słyszałam kilka dobrych opinii na temat tych zajęć. Chciałam jeszcze spytać jakie jest wasze zdanie o tych zajęciach i czy warto się wybierać na Aqua Fitness?

Gość gość
Ja jakiś czas temu chodziłam na zajęcia do Sztygarki ale koleżanka namówiła mnie na zajęcia aqua do szkoły na Morcinka i teraz tam chodzę bo bardziej mi się podobają zajęcia. Basen oczywiście lepszy jest w Sztygarce ale zajęcia lepsze na Morcinka i są też o wiele tańsze przez co mogę chodzić na zajęcia częściej a też godzin zajęc jest więcej na Morcinka.

Gość Ula123_
Szczerze to dla mnie dużo lepsze są zajęcia w Sztygarce. Gdzie nagłośnienie oraz sprzęt jest o niebo lepszy niż na innych basenach w Dąbrowie. Teraz zajęcia są również prowadzone na basenie szkolnym Łęknice. Tutaj dopiero się wybieram ale chyba będzie najbliżej mojego miejsca zamieszkania. Tymczasem na pewno zostaje przy basenie w Sztygarce.