Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wielki wstyd to robienie zakupów w Bidronce!

Polecane posty

Gość gość
zgadzam się drink jako jeden napój to idę "na drinka" ale jeżeli chodzi o cały zbiór nasion, ziarenek to słonecznik tak jak np. idę na owies, jęczmień, a nie idę na owsa i jęczmnienia :D

Gość panna migotka i mała mi
Faktycznie osmieszyłaś się z tym słonecznikiem i jeszcze się rzucasz "słonecznika" heh dobre :P :P

Gość gość
ucinając dyskusje o słoneczniku, oświadczam, że dzisiaj robiłam zakupy w biedronce, ba! co piątek robię tam zakupy, ubieram się w szmateksach, w sieciówkach tylko na wyprzedażach, wakacje 2x w roku, 2 samochody, duuuża firma rodzinna, duuuży dom nie na kredyt, oczywiście piszę to tylko i wyłącznie dlatego żeby utrzeć nosa tym co się wstydzą robic zakupy w dyskontach

Gość gość
a ja uwielbiam robic zakupy w biedronce o ! wczoraj robilismy w lidlu zakupy a w przyszly poniedzialek polece do lidla po ini szklarnie na rzeżuchę o !

Gość gość
cytat ucinając dyskusje o słoneczniku, oświadczam, że dzisiaj robiłam zakupy w biedronce, ba! co piątek robię tam zakupy, ubieram się w szmateksach, w sieciówkach tylko na wyprzedażach, wakacje 2x w roku, 2 samochody, duuuża firma rodzinna, duuuży dom nie na kredyt, oczywiście piszę to tylko i wyłącznie dlatego żeby utrzeć nosa tym co się wstydzą robic zakupy w dyskontach Czego się kochana nawąchałaś? ja nie kupuje w bidronce i mam 4 samochody, na wakacje też jeżdżę 2 razy w roku. Nie mam nic przeciwko kupowaniu w lumpeksach, czy na wyprzedażach, często można fajne ciuchy na wyprzedaży trafić.

Gość gość
i dlatego ja kupuję w polomarkecie

Gość gość
nie kupuję w biedronce bo tam nie można płacić kartą

Gość gość
Ja nie kupuję w bidrze, bo w innych sklepach wcale nie jest drożej

Gość gość
od wakacji bedzie mozna placic w biedronce huraaaaa

Gość gość
kartą !!!!

Gość gość
A ja mam biedronke po drugiej stronie ulicy jest blisko i tam robie zakupy.No i jeszcze lewiatan bo tez obok.I jakos mi nie wstyd.Jak jestem w kuchni to widze jakie tlumy non stop sa w biedronce.Chyba pol polski tam kupuje i nie ma z tym problemu.Nie tylko biedaki jak mysla co niektorz,nie raz widze takie auta ze przecietnego polaka na nie nie stac.

Gość gość
Bidra wypożycza luksusowe samochody, żeby ciemnota myślała, że najbogatsi tam kupują. Żal

Gość gość
a jak już muszę konieczne tam zrobić zakupy to przy kasie daję kartę, słyszę gotówka, pytam o bankomat i idę olewczym krokiem, tam sprawdzam saldo, wypłacam w 2 transzach a przy kasie robi się coraz większa kolejka, i te ciule co stoją za mną zaczynają się rzucać, że hoho! Ubaw po pachy! Generalnie te sklepy to dno!

Gość gość
historia powyżej superowa!