Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

depresja

Polecane posty

Gość gość

chyba dopada mniie depresja. Nie wiem co mam robić. Studiuję zaocznie na prywatnej uczelni, w tej chwili sa to studia magisterskie.Obroniłam inżyniera na 5, ogólnie oceny miałam zawsze bardzo dobre. Doświadczenie raczej małe, ponieważ w trakcie studiów pracowałam głównie w handlu. Od stycznia szukam pracy i jest okropnie ciężko. Nie chodzi już nawet o pracę związaną z moim kierunkiem studiów, ale jakieś biurowe, pocztowe ewentualnie staże. Mam dość. UP to ściema, tam nawet nie przedstawiają ofert pracy, przychodzisz się tylko podpisać. Można powiedzieć, ze sama musiałam prosić o skierowania, bo przecież jak to dzisiaj skoro termin ma pani dopiero za miesiąc. ŻENADA! Doradźcie coś, jak wy szukaliscie, może znacie jakieś dobre strony z ofertami pracy, poza tablica, gumtree, gratka, pracuj, jobrapido, praca itp znajomości nie mam więc, najpowszechniejszy w Polsce system zatrudniania w moim przypadku nie pasuje. dzięki z góry

Gość gość
jakie miasto?

Gość gość
temat zakładasz o depresji a pytasz o to jak znaleźć pracę trochę konsekwencji .....

Gość gość
Ludzie DEPRESJA to poważna ciezka choroba ! Nie mylcie jej z dołami ...