Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pająk chodzi mi po ścianie

Polecane posty

Gość gość

Pająk jest wielki, z odnóżami ma chyba 5 albo 6 cm :(( Najgorsze, że ma też wielki tłusty odwłok :(( Proszę się nie śmiać, sparmerzy dajcie sobie spokój, ale ja się panicznie boję wszelkich owadów. Jestem sama w mieszkaniu. Zastanawiam się, jak go zabić, ale nie podejdę do niego nawet na metr... Już nie mówiąc o tym, że go w humanitarny sposób nie wyniosę... Sam widok jego ruszających się nóg powoduje u mnie dreszcze :((

Gość gość
Jeśli ucieknie pod szafę to już go nie znajdziesz i tam się rozmnoży a później wyjdzie cię zjeść w nocy i zawinie w kokon. A to gdzie ty mieszkasz w brazylii że masz takie wielkie ? Zrób fotke :classic_cool:

Gość gość
ejjjj ja tez tak mialam. bylam w domu z siostra i na schodach w domu zobaczylam pajaka a ze razzem panicznie sie boimy pajakow to go utluklysmy lopata do odsniezania i na tej lopacie wywalilysmy go na dwor :)

Gość gość
A może masz strzelbę w szafie to strzelaj tylko uważaj na sąsiadów i rykoszet :classic_cool:

Gość gość
Mam nadzieję, że nie masz owulacji bo pająki lubią kopulować :classic_cool:

Gość gość
Ciekawe jak to by było posuwać pająka albo jakby pająk ciebie posuwał albo zrobił ci minetkę ? :classic_cool:

Gość gość
Ciekawe jak to by było chodzić z takim pająkiem. Czasami do kina a on by tam gdzieś na suficie siedział. Czasami na dyske, do knajpy na muchy. Co tydzień kopulacja. I jakaś kolacja. Ale taki duży owłosiony aby można mu było wsadzić w odwłok. :classic_cool:

Gość gość
spamerzy, won :D a teraz mi pająk wlazł na sufit go nie dosięgnę kapciem bo to takie miejsce pod rurami, nie mieszkam w brazylii tylko w norwegii, mieszkam w wynajętym mieszkaniu w piwnicy, okna mam na poziomie trawnika...

Gość gość
Marzy ci się aby cię zg******ił ? :classic_cool:

Gość gość
ej, czy lakier do włosów czy jakiś mocny spray go zabije?

Gość gość
Nie, ale nabierze po tym chcicy, więc jak masz ochotę na małe co nieco to dawaj :classic_cool: Tylko się zabezpiecz bo znowu będzie topic jestem w ciąży.

Gość gość
Jak nie masz co robić to weź jakąś książkę i nie spamuj debilu. Możesz poczytać, a możesz równie dobrze jebnąć się nią w głowę.

Gość gość
idz do psychologa i mu o tym powiedz